Gå til innhold

Håvard Olsen

Members
  • Innholdsteller

    152
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Håvard Olsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Håvard Olsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. I artikkelen står det at piloten brøt luftfartsloven og er ilagt ett forelegg på 13000,-... hvilken lov brøt han?
  2. Ha.. om du hadde dratt 7.5G hadde jo jorda flytta på seg!! Men jeg skal kanskje ikke si noe etter den hendelsen på Starmoen om du husker..
  3. En liten snutt fra livet i Usa for den som vil se. Last ned herifra: Film
  4. Synes å huske et slikt foretak litt tilbake i tid.. Lykke Til!
  5. Sjekk ut Stansted.. hoppet jo nesten avgårde der..
  6. 30 minutter mener jeg og huske!
  7. Merk hva Tarjei sier her.. FØR avgang, ETTER landing. Har opplevd endel ganger å ha overhørt at fly stenger FP og rapporterer inbound for landing. Ikke særlig smart måte egentlig, mye kan skje i det man lander, og da sliter man på en ubemannet flyplass og stengt FP.
  8. Hest og slede iført rustning og FN stickers over det hele, evt ispedd Røde Halvmåne sin logo. Go see the world!
  9. Vært morro og visst hvilke fly det er Stian.. dere har jo store problemer med alt for mange fly dere vel? Nei.. tenker det er best at jeg kommer med noe skikkelig maskineri fra Ørlandet jeg.. og en svipptur til ENKB tar jeg glatt, kan levere tilbake ADMIN capsen til Morten steen med det samme da
  10. Om dere får til et treff i Trondheim kan jeg godt stille med fly på Værnes for rundturer til en billig penge. Crosseye.org
  11. Vel TAL.. Nå vet ikke jeg hvem av oss som har flest nesehjulslegger på samvittigheten.. Velger og tro at SÅ enkelt er det ikke å lande om selv du kan havarere med flere timer med ik i boka? Når det gjelder "inputs" eller workload om du vil så trenger du ikke belære meg om antall akser, du forstår godt hva jeg mener. Man kan ikke sammenligne landinger i FS med CH stikka si og i virkeligheten. Teoretisk kan man det, men hverdagen er noe helt annet og med langt mere hjernebruk. Selfølgelig finnes det noen FS'ere der ute som ved hjelp av en IK i passasjersetet kunne klart og landet på sin første tur, men ikke alene i et fly for første gang.. de er det laaangt imellom. Jeg mener ikke å si at det er vanskelig, for selv Bush kan fly, men som med alt annet krever det trening og gjenntagelser før man mestrer det. Man blir ikke god i rally fordi om man logger 1000 timer på playstation i Collin mc rae med ratt og pedaler heller.
  12. jepp, ser deg for meg som sånn han med mikro og rød byggmester bob hjelm som dro rett opp til han buffra ned igjen
×
×
  • Opprett ny...