Gå til innhold

S. L.

Members
  • Innholdsteller

    1 277
  • Ble med

  • Siste besøk

Om S. L.

  • Bursdag 09. april 1989

S. L.'s Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Landmåler ja, eller geomatiker om du vil, snart ferdig utdannet;) Du også?
  2. Dropp tårnet! Det er for lite sentralt. Legg det heller til midtbyen
  3. 135,- om jeg ikke husker helt feil.
  4. Tror det er det tollvesenet krever for å fortolle varen for deg"/
  5. Har handlet med den butikken der før og er meget godt fornøyd. Tror nok det blir billigere å handle den der i shoppen til Dag ettersom du må betale moms og toll for varen... Jeg kjøpte vell varer til 230 euro, dvs 1900 nok. Ble 600 NOK i MVA og utleggsprovisjon for det. Totalt måtte jeg betale 2500,- for varer til en verdi av 1900 kroner..
  6. Det der var da en elendig landing etter min mening! I teksten står det "starboard wheel not locked down." Hvorfor ikke prøve å ta en litt mer behagelig landing i stedet for å dundre ned i bakken? :confused:
  7. Har vell fullført godt over halvparten av oppdragene, og har ikke hatt spesielle store problemer med noen av dem egentlig, bortsett fra helikopter..
  8. Jada' date=' handler ofte med de rotekoppene, men å kjøpe pilotkoffert ut fra et bitte lite lavkvalitetsbilde synes jeg er et litt vågalt eksperiment... [/quote']Haha! Flere enn meg som synes NakShop er noen rotekopper hører jeg:) Makan til dårlig kundeservice har ihvertfall ikke jeg opplevd...
  9. Har du fått HUD`en til å fungere på Kirk sin F-16 eller? Blir ikke det samma uten synes jeg...
  10. Det er vell tilfeldigvis ikke noen som har noen SOSI-filer over Gardermoen eller andre flyplasser? Kunne vært morsomt å sett!
×
×
  • Opprett ny...