Gå til innhold

André Olstad

Members
  • Innholdsteller

    267
  • Ble med

  • Siste besøk

Om André Olstad

  • Bursdag 14. feb. 1987

André Olstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Først: Gratulerer Erik. PKJ: Når man skal klage på utsjekk/prøver skal man aldri sammenligne opp mot andre. Skal man klage får man klage spesifikk på hva som er galt for en selv. Syntes heller ikke du skal klage/bry deg med andre. Vær glad du ikke er bannet på Vatsim lengre.
  2. Blir vel faktisk "retter" - Fint du retter på meg heller " Fint at du retter på meg" Fint at du retter på meg
  3. Blir vel faktisk "retter" - Fint du retter på meg
  4. Personlig tror jeg de satser på at folka skal være så dritings at de blir nektet å reise med flyet, eller rett og slett kommer for sent. - Mye penger å tjene på dobbelt salg av biletter.
  5. Lurer på hvor lenge dette fungerer, når folk kommer dritings på flyplassen for å dra hjem igjen. Er vel kanskje der de tjener pengene. Folk som må sove ut rusen på flyplassen og kjøpe dyre biletter hjem igjen. Klippet fra: http://www.dinside.no/php/art.php?id=372655 KLM prøver seg med en ny reisevri for et ungt og festsugent publikum. Fra 1. mars til 17. juni kan reisende fra Stavanger, Trondheim og Kristiansand fly med Saturday Norght Flight for å få med seg utelivet i Amsterdam. Ruten er lagt opp slik at man flyr til Amsterdam på lørdag ettermiddag. Så kan man feste hele natten i en by som aldri sover, og reise hjem igjen søndag morgen. Til reduserte priser, og uten å ta kostnaden ved overnatting.
  6. Vatsim mener du kanskje? FSinn er et program
  7. Ble ikke dette påstartet under forrige AOR da? Syntes jeg leste at det var påbegynt et sted...?
  8. Ja, desverre.. Får håpe han får komme tilbake fort, så han kan bevise at han ikke fortjener bannen!
  9. Tror det er en bok Cato har som det står litt om det vi snakker om her i! Det er bare Cato som liker å forkorte litt.
  10. Om det er det Cato mener med forkortelser begynner jeg å tvile på om han jobber som flygeleder - Oslo Controll + ENGM bruker slike fortkortselser hele tiden
  11. Dere snakker om fortkortning hele tiden. Noen som kan komme med eksempler??
×
×
  • Opprett ny...