Gå til innhold

André Olstad

Members
  • Innholdsteller

    267
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av André Olstad

  1. Først: Gratulerer Erik. PKJ: Når man skal klage på utsjekk/prøver skal man aldri sammenligne opp mot andre. Skal man klage får man klage spesifikk på hva som er galt for en selv. Syntes heller ikke du skal klage/bry deg med andre. Vær glad du ikke er bannet på Vatsim lengre.
  2. Blir vel faktisk "retter" - Fint du retter på meg heller " Fint at du retter på meg" Fint at du retter på meg
  3. Blir vel faktisk "retter" - Fint du retter på meg
  4. Personlig tror jeg de satser på at folka skal være så dritings at de blir nektet å reise med flyet, eller rett og slett kommer for sent. - Mye penger å tjene på dobbelt salg av biletter.
  5. Lurer på hvor lenge dette fungerer, når folk kommer dritings på flyplassen for å dra hjem igjen. Er vel kanskje der de tjener pengene. Folk som må sove ut rusen på flyplassen og kjøpe dyre biletter hjem igjen. Klippet fra: http://www.dinside.no/php/art.php?id=372655 KLM prøver seg med en ny reisevri for et ungt og festsugent publikum. Fra 1. mars til 17. juni kan reisende fra Stavanger, Trondheim og Kristiansand fly med Saturday Norght Flight for å få med seg utelivet i Amsterdam. Ruten er lagt opp slik at man flyr til Amsterdam på lørdag ettermiddag. Så kan man feste hele natten i en by som aldri sover, og reise hjem igjen søndag morgen. Til reduserte priser, og uten å ta kostnaden ved overnatting.
  6. Vatsim mener du kanskje? FSinn er et program
  7. Ble ikke dette påstartet under forrige AOR da? Syntes jeg leste at det var påbegynt et sted...?
  8. Ja, desverre.. Får håpe han får komme tilbake fort, så han kan bevise at han ikke fortjener bannen!
  9. Tror det er en bok Cato har som det står litt om det vi snakker om her i! Det er bare Cato som liker å forkorte litt.
  10. Om det er det Cato mener med forkortelser begynner jeg å tvile på om han jobber som flygeleder - Oslo Controll + ENGM bruker slike fortkortselser hele tiden
  11. Dere snakker om fortkortning hele tiden. Noen som kan komme med eksempler??
  12. Det var godt å høre at det var en misforståelse
  13. Er det et forsøk på å si at han ikke kan gjøre en god jobb? På tide at Norge får en AOR som kommer til å ordne opp litt. Velkommen hjem igjen Christian!
  14. Har faktisk fåt meg en god del turer med DC 10'ern selv. Er nok alle besøkene i cockpit i den som har gjort meg fly int. Er gammel nok til å flydd en del ScanAir også (Var vel forgjengeren til Premiair/MyTravel)
  15. I'm back Enig i det Andre sier her.. ble nesten for mye av det gode under min CPT.. Velkommen tilbake Trond
  16. Tilbake til temaet. På FLG var det flere sektorer også, noe det ikke er på en utsjekk. Men FLG var vel heller ikke noe bra tidspunkt for masse noobs
  17. PÅ en Controller utsjekk er det normalt HØYT tempo. Men daglig er det mye lavere trafikk en utlandet
  18. Tror du får mye mer igjen av å ta en flytur når det rolig. Da kan ATC svare deg på ting du lurer på, gi deg tips, etc. De fleste ATC'er er veldig vennlige mot nye folk og kommer ofte med tips.
  19. Ganske uenig med deg. Vet ikek nivået til han som skrev tidligere, men er faktisk mye sjanseløse noobs på VATSIM som ikke har peiling på å fly. Om det kommer noen sånne er det ganskje kjipt å sitte der når man ikke kan gjøre noe annet en å forklare hva han skal gjøre. En Controller utsjekk har som regel MASSE fly fra før, så er ikke bra for nooben heller. Man vil ha mye mer nytte av å prøve en dag det er lite trafikk, så man kan få god veiledning av ATC.
  20. Veldig morsomt å se folk som gjør det. De logger på igjen og er online i 5 sek før de logger av igjen
×
×
  • Opprett ny...