Jump to content

Erik Schøyen

Members
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Erik Schøyen

 • Birthday 03/09/1979
 1. Flere med CTD? Så det var altså ikke Windows 7 sin feil... Jeg har brukt hele dagen på å formatere om til Windows XP, legge inn alle programmer. Også får jeg pokker meg CTD igjen. Virker som om det er SB. Noen som har tips om hvordan det kan løses? Beklager fraværet, får heller ikke slettet bookinger. Hyggelig å snakke med noen få DEL-servicer da
 2. Heisann, jeg tenkte jeg skulle være litt mer aktiv igjen, men har etter innstallering av ny router fått problemer med pålogging, både VRC, Euroscope og sist, men ikke minst Sqwaukbox. Routeren er en DIR-655. Jeg antar at jeg må gi programmene spesialtillatelse til å gå via routeren? Det funker nemlig i noen minutter, også blir hele PC'en nektet adgang til routeren... Noen som vet hva slags instillinger, tcp-porter etc jeg må konfigurere?
 3. Imponert over at Ground også joinet treningen. For all del; dersom det er CTR-trening og det ikke er alt for mye trafikk så må man GJERNE staffe andre posisjoner enn ENGM... ENBR og ENSV, f.eks. Helt absurd med CTR, APP, TWR og GND på samtidig, og bare ENVA utenfor! Får be trainee'en booke samtlige posisjoner ned til ENGM_DEL neste gang.
 4. Det vil foregå et event i Norge de neste dagene. Sjekk VACCSCA-forum
 5. Helt riktig at du ikke gjorde det, og jeg skulle vært klarere her. Det jeg mente å si var at dersom man er offline eller på multiplayer så kan man gjøre akkurat som man vil, men det funker ikke helt på samme måten når man flyr på VATSIM. Veldig asosial holdning,litt "Ola dunk". Ellers så har jo Ørnetråden vært godt synlig,og Atc har vært requested. Så med litt velvilje hadde du jo kunnet ytre dine synspunkter på dette ved en tidligere anledning og løst det på forhånd. Fornebu har vært på agendaen sååå lenge den siste tiden at du umulig kan ha unngått å få det med deg. Asosial holdning? Den skjønte jeg ikke. Men om du mener det var provinsielt skrevet/ment, så er det nå sånn at VATSIM er hovedorganisasjonen, også ligger VACCSCA under VATEUR og VATEUD og man har har sine regler og sin kotyme i og for seg uavhengig av andre vACC. Jeg kan ta selvkritikk på at jeg var sent på banen i forhold til dette - men det fritar ikke den som arrangerer et event et ansvar for å kommunisere med den organisasjonen som er satt til å styre dette lille virtuelle området vårt. Og det er derfor ingen kritikk her av dere som deltok på eventet. Det jeg ber om er bare at Norwegian Eagles eller hvilke som helst andre, privatpersoner eller sammeslutninger, tenker litt igjennom om eventer eller arrangementer man lager på VATSIM sitt nettverk kan tenkes å være litt kontroversielt - og i de tilfeller det kan tenkes så tar man kontakt med FIR Director og/eller Director først. Også tror jeg jeg har gjort det klart før her at VACCSCA ønsker å være løsningsorienterte ved slike henvendelser så lenge jeg innehar vervet og har ingen ønsker om å bremse initiativer.
 6. I VACCSCA setter vi svært stor pris på initiativene dine, Ivar, men her synes jeg du godt kunne reflektert litt mer over valg av flyplass. Som nevnt før her så er det...hva skal jeg kalle det... relativt utradisjonelt å åpne en nedlagt flyplass. Det strider mot kjernekonseptet på VATSIM "as real as it gets". Derfor flyr vi heller ikke på rullebaner som ikke finnes / er nedlagt. Det finnes ingen regel mot dette, ikke som jeg gidder å lete frem iallefall, men det strider mot god kotyme. VACCSCA hadde et stort "farvel Fornebu"-event når flyplassen ble nedlagt, og dermed ble den også "gravlagt" i VATSIM-sammenheng. Hadde konseptet vært et "memorial-event" for Fornebu skulle jeg kanskje vært enig i å åpne flyplassen, men som jeg ser det så er det et memorial-event for stakkars Braathens, men da kunne man like godt valgt ENGM som avreisested (især når logoen du har valgt for eventet er som den er). Til slutt; å logge på en nærliggende flyplass for å kontrollere en annen er det slettes ingen automatikk i, og dersom det ikke er etablerte prosedyrer på det bør FIR Director for Norge kontaktes på forhånd. P.t. er det meg. Kort oppsummering: Flotte initiativ, men reflekter mer over valg av eventer, samt kontakt FIR Director eller Director dersom man har en følelse av at dette ikke er "helt lov".
 7. VACCSCA jobber for tiden med å forbedre våre nye websider. Jeg ønsker at vi kan presentere oppdaterte og justerte sider for flyplassene i Norge. Om du har lyst til å hjelpe meg med bare et par flyplasser eller mange, så gi lyd fra deg - så kan vi hjelpe hverandre med å få Norges sider til å bli de best utfylte i VACCSCA. Send meg en mail på accsca1@vaccsca.org
 8. Daniel Larsen har bedt om å bli avløst som FIR Director for Norge. Jeg vil benytte anledningen til å takke for det arbeidet Daniel har gjort så langt for VACCSCA og er veldig glad for at han ønsker å fortsette som mentor og foreta OTS'er etc. Stillingsutlysningen kan leses på VACCSCA sitt forum: VACCSCAs forum Søknadsfrist er ved midnatt 29.november.
 9. Sjekk VACCSCA-forumet for mer informasjon: Link til VACCSCA-forumet
 10. Litt lite trafikk, så det blir én trening til, så skal vi lage det hett for han på CPT'en
 11. Forørvig er både APP og TWR booket av meg, men skulle det bli overmåte med trafikk så ta kontakt med meg om noen ønsker å sitte på de posisjonene (mitt kallenavn under trainingen er: ENOS_M_CTR). Grunnen til at begge er booket er fordi Anders må få kjørt seg litt slik vi finner ut om han er klar for CPT eller ikke
×
×
 • Create New...