Gå til innhold

Stort flyin 14. mars, Norge-Sverige-Danmark


Einar Halvorsen

Anbefalte innlegg

  • Svar 93
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Husk folkens. I G/G er det viktig at alle er på samme voiceserver for at G/G-kommunikasjonen skal funke helt opptimalt.

 

Derfor har vi i forbindelse med flyinet valgt å bruke UK1 serveren på voice. Både fordi den er stabil, gir bedre lydkvalitet og gir trygghet. Dersom denne svikter bruker vi Avsim sin i stedet. Dette står også forklart i atc-infoen på eventsidene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er alle ATC-posisjoner også lagt in på Eurobook. Så nå kan alle som bl.a. bruker servinfo se listen for 14. mars med link til eventsiden. Ser også av Eurobookingen den 14. mars, (sjekk i servinfo) eller her: Eurobooking at store deler av Europa er bemannet med ATC den kvelden. Dette kan bli veldig morro. Her kan det dukke opp trafikk som ikke har booket SLOT i forkant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror dette blir meget stort. Men skal vi ha en liten testkveld alle sammen eller møtes litt før eller noe.

Tror det trengs å teste G-G mellom alle posisjoner. Nå har vi jo delt opp approach og oslo, og om vi kunne brukt litt tid på å sjekke at dette fungerer mellom alle sammen. Oppsettet i G-G og slikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vedr oppsett i ASRC. Etter forslag fra Jan S så skal jeg se om jeg kan lage et oppsett for A/G og G/G som dere kan legge og laste rett inn i ASRC. Da er vi sikre på at alle har samme oppsett. Vedr. bruk av G/G så husk at denne ikke skal stå på konstant men bare benyttes til korte beskjeder/meldinger o.l.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er galt når det ikke går an å monitore en frekvens i G/G. Det virker de første gangen jeg velger å monitore...men etter 3 eller 4 ganger så vil ikke den monitore. Den blinker bare grønt en gang og blir hvit igjen, eller så blinker den konstant grønt. Posisjonen er pålogget. Dette skjer alltid etter en liten stund...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vegar,

 

Hvis du sjekker litt på forum for ASRC, og andre steder, så vil du se at alle anbefaler Override for G/G comms. Dette gjør alt enklere for alle parter, spesielt hvis en ATC er opptatt med A/G. Men, for all inter-atc comms, husk å ta hensyn til annen traffik.

 

Mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg hatt en liten vareopptelling nå 1 time for det hele starter. Vi har hatt 3673 besøkende på våre netsider om flyinet.

 

Av prebooked trafikk har vi:

 

ENGM 37 avganger, 20 landinger

ESSA 25 avganger, 28 landinger

EKCH 32 avganger, 34 landinger

 

Her vil alle ATC få nok å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...