Gå til innhold

Frederik Knoblauch Urke

Members
  • Innholdsteller

    161
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Frederik Knoblauch Urke

  • Bursdag 03. nov. 1983

Frederik Knoblauch Urke's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe.. artig. Hiver meg med å bidrar med de timene jeg kan.
  2. God Morgen. Artig å komme på skolen å måtte fyre opp Google Earth for å lete etter deg. Fulgte en pen stripe nordover fra Gardermoen, over sibir, og omtrent ved øst kysten av russland dukket BLX735 opp på skjermen :-) Får vel følge litt med deg utover, du får poste noen bilder. God tur!
  3. Den her kan jo kanskje være til hjelp: http://www.vateud-td.org/pilots/reference/Understanding%20Aeronautical%20Charts.asp
  4. Kom heller og fly på VATSIM, der holder man åpent
  5. Ja det er godt å være tilbake igjen i ATC stolen, fått en bra guts til å fortsette nå etter et langt opphold. Jeg for min del prøver å bemanne ATC fra 16 - 20 torsdag, fredag og Lørdag, da jeg endelig har huset for meg selv de timene (madammen ute av huset, hehe), så da kan man kose seg i fred
  6. Supert, da var jeg godkjent igjen. Takk Trond :grin: Har booket Vigra Approach i morgen fra 16-20 lokal tid, så da er det bare å stikke innom. Det er på tide å blåse litt liv i distriktet synes jeg. Blir nok noen timer på Lørdag også.
  7. Hei. Dette kan nok Trond Svare på mye bedre enn meg. Men for mitt vedkommende så er det så lenge siden jeg har satt controller at jeg har blitt inaktiv, derfor trenger jeg en OTS (Over the shoulder) utsjekk for å sjekke om jeg ikke er for rusten til å sitte ATC. Man må også ha en OTS sjekk for å få lov til å sitte som controller på Gardermoen da dette blir sett på som en complex airport. Du er hjertelig velkommen til å stikke innom å ta deg en flytur Håper på å se deg.
  8. Supert. Gleder meg. En god stund siden sist nå, så vi får se hvordan det går
  9. Kjempeflott arbeid!!! Ser at i Ålesund, så mangler SULA. Fjell, rett syd for Hessa, og Ålesund Sentrum! Har du kart er det fort gjort å se. Av en eller annen grunn var sula vekke fra tidlige versjoner av Norway Airports også..veldig rart. er jo et stort fjell.
  10. foreslår kjedesending jeg. sistemann som mottok sender videre til nestemann som vil ha
  11. Jeg hadde fortsatt tenkt mer på mitt eget liv enn hvor mye penger noen investorer hadde spyttet inn men.. hehe!
  12. hehe... bra! vet jo seff hvordan jeg får de til å "låte" lurte bare på om noen hadde/visst om noen sånne lydfiler på nette eller no?
  13. Okey. Spørsmål. Jeg er ute etter de "pling" lydene som kommer ved "fasten seatbelt" å "attend" lyden. Finner de ikke i med PMDG? Men er det noen som har de? vet hvor jeg finner dette?
×
×
  • Opprett ny...