Gå til innhold

Kristian B.bood

Members
  • Innholdsteller

    424
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kristian B.bood

  • Bursdag 30. nov. 3

Kristian B.bood's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det ikke opplagt at det da innføres SC rating på CTR? Det jeg lurer på er hva de skal finne på når alle er SC...
  2. Bare en kjapp komentar på det å ha ventet siden April, som ikke stemmer. Send en mail og hør med de, dette med at instruktører ikke vokser på trær og at de også ofte har andre ting å rutte med utenom VATSIM har vi jo vært igjennom før.
  3. Ja, og for å pirke enda mer så betyr ikke det at du forstår at det ikke finnes æ, ø og å i det engelske alfabetet... " " Måten du svarer folk på irriterer meg noe grensesløst.
  4. Har lest det flere ganger, men ser ikke at det står noe sted at du skjønner det? Spar deg, vær så snill...
  5. Skjønner at Robert blir oppgitt over dette og ikke har lyst til å poste mer info om FPI. For hver gang det kommer en post angående FPI så blir det for det meste hakking og surmuling. Føler nesten at det så fort det kommer en post om FPI så er det første mann inn for å poste en nedsettende innlegg om nettverket eller lignende, og enkelte poster går det ann å holde seg for gode til (ref. Ståle Andres post på side 1). Hva var vitsen med den posten? Kan hende det bare er jeg som er dum... Jeg sier ikke at man ikke skal kunne stille spørsmål om nettverket, men jeg mener det burde gå ann å tenke seg om en gang eller to før man poster. Les avsnitt 1 og 2 på nytt. Kanskje han gir opp fordi det kan virke som folk gir "faan" hver gang han har prøvd å poste noe om FPI? Og selv om ikke alle har hørt om det så betyr ikke det at det ikke har vært oppe her på forumet flere ganger før. Du/dere som klager over at han nå har gitt opp har vel ikke akuratt vært med på å gjøre tingene bedre...? Står jo "eller lignende"? Vil ikke det si FPI også? Kan godt hende at Dag eller en annen smart kar med tilgang har forandret det for alt jeg vet, men uansett, hvis man legger godvilja til så hadde man ikke hatt noe problem med en liten FPI post i denne delen av forumet. Nå har ikke jeg orket å lete opp alle de gamle FPI postene, men slik jeg husker det så var det mye spøking og en heller nedlatende tone ovenfor FPI. Skyt etter meg om dere vil... Og til dere som lurer, ja: Jeg er selvutnevnt forum-purk på heltid. Sånn, der slapp dere å fortelle meg noe jeg allerede vet.
  6. Jeg bare lurer på hvordan du kan sammenligne SASBRAATHENS_RUTE123 og SK123. Selvfølgelig vil man ha VATSIM så realistisk som mulig, men det er grenser for hva man kan få til i vår online verden. Jeg er av den oppfatningen at alle som er medlemmer på VATSIM er ute etter realisme i en viss grad. Selvfølgelig vil ATC rive seg i håret hvis - fly tok av uten klarering, startet på rwy, kræsjet" osv, men bruk av SK istedet for CNO/SAS er vel noe de aller fleste controllere tar med knusende ro og fatning. Du setter alle eksemplene dine på spissen, og sier at VATSIM skal være realistisk. Ja, "as real as it gets". Desverre for deg er det ikke mulig å få alle real-life prosedyrer, duppeditter og gud vet hva inn på VATSIM, men vi prøver så godt vi kan. Det er en hobby og du kan ikke forvente at alle skal kunne alt. Hva mener du med bruk av ukorrekte kallesignaler? At piloter skal bruke callsigns i henhold til virkeligheten når de er ute å lufter vingene på VATSIM? Det at noen piloter bruker SAS på innenlands ruter er noe du bare får leve med, det er ikke alle som har tid og mulighet til å lete opp alle real-life flygninger og callsigns. Det blir jo som om at jeg skulle si at jeg er så lei av alle de pilotene som flyr rutene til feil tid...? Til slutt, hvordan kan du komme å si at enkeltpersoner ikke bryr seg så mye om realisme? Hvis du vil være perfeksjonist til tusen når det gjelder VATSIM så be my guest, men må si jeg begyner å bli litt lei av dine belæringer.
  7. Min erfaring er at hvis man skal vente til instruktørene skal ta kontakt, så kan man like godt gi opp med en gang. Seff er ikke alle slik, men ville sendt en mail alikevell. Send via vaccsca forumet.
  8. Sjekk Normal LDB, den forandrer CS og info. Normal Beacon er som Børge sier.
  9. Stig: Nei, tror ikke han har noen mail jeg heller, er nok bare noe han fant på i farta.
  10. Hvem har du fått den mailen av, og hva stod det i den Odd? Hvorfor ignorerer du meg?
  11. Odd skrev: Kristian sin reminder: Jeg lurer på hvem du har fått den mailen av, og akuratt hva som står i den. Kan du poste den her? Bare fjern navn som er nevnt (bortsett fra avsender).
  12. Tekst er fortsatt #1 på VATSIM, og det må både ATC og piloter forholde seg til. Skjønner godt at nye piloter gjerne vil starte med tekst, og det er de velkommne til. Ingen som har rett til å bli sure på dere eller noe sånt fordi dere bruker tekst. Nå har ikke jeg vært online så mye i det siste, men det er bare å slenge seg på for både nye og "gamle" piloter når dere ser jeg er på, uansett hvilken måte dere måtte bruke for å kommunisere med meg/ATC (Voice/Tekst). Ingen grunn til å tro at jeg sitter å "tenker skumle tanker" kun fordi dere er på tekst =) Edit: Sorry, er litt treg til å skrive innlegg, blir distrahert av så mye, mobil, TV, musikk og div. andre tanker. Svaret mitt var uansett ment til Odd.
  13. Ikke for å være negativ, men hva er vitsen med å svare i det heletatt hvis det ikke er til hjelp at all? Sindre: Spørsmål 3: Kan du forklare den litt nærmere? Spørsmål 4: Jepp Spørsmål 7: Jeg er ikke den som flyr mest FS, holder meg mer til controller biten, men etter det jeg husker og har blitt fortalt, så felles hjulene ned "en prikk" før GS interception i de fleste jet fly.
  14. *kheeeeht* Sorry, satt bare noe i halsen
×
×
  • Opprett ny...