Gå til innhold

Martin Svarstad

Members
  • Innholdsteller

    562
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Martin Svarstad

  1. Hehe, det kunne jo like godt vært noe annet
  2. Ojda.. Jeg føler med piloten hvertfall Det der er sånt jeg kan se for meg sitter igjen i magen flere år etterpå
  3. Men hvis han er syk, er det ikke da det faktisk burde blitt gjort mye? :crazy:
  4. Det er ganske hissige bremser på en 757 er det ikke det? Trodde Britannia landa på en del korte flyplasser i middelhavet..
  5. Det er mange sider som gjør nytten tydeligvis; www.airlinecodes.co.uk
  6. Jeg skal se hva jeg får gjort for å støtte deg Takk for at du stilte opp! PS; hehe, jeg venta jo egentlig på technical issues, men han kom veldig sent, så jeg ble overraska..
  7. Hehe, takk Rolf Jeg var så stressa at når Michael Wörhy sa jeg var ferdig måtte jeg bare finne noen måter å lette trykket på! Takk til alle som fløy! Det var alt for få i starten, men det ordna seg fint
  8. Takk Spesielt til approach som baila på meg:crazy:
  9. Flere fly har en APP funksjon på autopilot som gjør at hvis du aktiverer den før du er etablert på ils, så vil flyet følge både localizer (retning) og glideslope (høyde). Eller så kan du justere det selv etter instrumentene som blir aktive når du har stilt inn riktig frekvens for ILS'en. Det velger du selv.
  10. Flott gutta, dette blir moro! Setter pris på alle dere som stiller opp
  11. Jeg har vært mer online enn før Det er vel litt forskjell fra atc til atc om det har hatt en positiv eller negativ effekt. Men alt i alt er det mindre nå enn før ja.. Hehe, jonas, det reagerte jeg faktisk ikke ved når jeg leste det. Men bare så det kommer klart frem, så er de nye reglene verdensgjeldende og kommer fra Vatsim-ledelsen.
  12. Ja det går an når det er snakk om veldig korte avstander, men som sagt, jorda er ikke flat, så ikke ta med for mange desimaler.
  13. Du leste riktig, i kveld (Søndag 9. desember) er det C1 trening på gardermoen fra 1900-2100 lokaltid, med meg bak mikrofonen. Jeg ønsker velkommen til all trafikk, spesielt de som har litt problemer iblant eller de som kommer i hopetall Mvh Martin Svarstad
  14. Jeg har merka litt hakking med fsinn også Trond! Men jeg har hele tida syntest at fsinn har hatt flere funksjoner enn sb3, men hvor sb3 scorer på lite utnyttelse av sårt trengte system ressurser i forhold til Fsinn.
  15. Gratulerer fra meg også!, også på selveste halloween da, ble vel ikke mye goddis på ræ..?
  16. Og da er jeg den første i rekken til å gratulere deg med ny raiting! Du takler fint stress, og har mye teori innabords - begge er 2 nyttige egenskaper når du skal sitte alene i tårnet Takk til de som kom og fløy ikveld! Hilsen mentor Martin Svarstad
  17. Problemet lå i routeren. Jeg fikk hjelp av vår kjære Hr. Sager, som er sånn passe anonym her i forumet. Jeg åpnet portene som vrc trenger å ha åpne for å kunne sende kommunikasjon gjennom routeren.
  18. Jada, jeg kan godt begynne å snakke på frekvensen sånn direkte, men vrc reagerer ikke når det kommer beskjeder fra andre, hvis ikke jeg trykker PTT jevnt, ca hvert 2. min ellerno..
  19. Jeg har et problem med VRC som gjør at jeg må trykke transmit button i vrc jevnt og trutt for å kunne høre andre som snakker på kanalen. Kanalen er satt opp som primary channel, og jeg kan godt snakke i teamspeak samtidig (så headsettet fungerer) uten at jeg hører noe på kanalen i vrc. Noen som har vært borti dette før?
  20. Det er jo et ekte fly da Bare at det er radiostyrt.. Er ikke en person som sitter i en luftballong og drar i noen snorer mener jeg Neida, jeg skjønner hva du mener, og det er det som er noe av sjarmen med RC flyving også syns jeg!
×
×
  • Opprett ny...