Gå til innhold

Trond Meier

Members
  • Innholdsteller

    910
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Trond Meier

  • Bursdag 21. feb. 1976

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Trond Meier's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det skal selvsagt ikke være noen automatikk i å gi push/start etter clerance Men det gjøres for å minske radiotrafikk når det er mulig - på samme måte som at vi ungår å gi fly "line up" når det er mulig å gi takeoff clerance i steden.
  2. Høres bra ut Selv kan jeg ikke love noe siden jeg ikke før vite min øvelsesturnus før i midten av mai.
  3. Syns du klarte deg bra jeg Vi gir gjerne vektorer, men det er mye lettere om du kan navigere til punkter og SID/STAR Tyske ATC'er kan være et kapittel for seg selv ja. Men de aller fleste er greie og hjelpsomme Vil uansett anbefale deg å fly i Norge til du begynner å føle deg trygg på flyging og navigasjon (kart inkludert). Det er mange som gjør den feilen å f.eks. logger opp på Heathrow på sin første flight og aldri flyr online igjen etter en negativ opplevelse med ATC'er som ikke har tid til å ta hensyn til nye piloter.
  4. De første rapportene fra BAV forumet er positive
  5. Takk til alle som fløy og som satt ATC. Jeg tror vi kan si at eventen var en suksess med masse norske og utenlanske piloter. Det er ikke ofte jeg må vektorere 4-5 fly inn på ILS'en samtidig på ENVA
  6. Du får nok mye å gjøre på ENAL siden BAV har rute dit som eneste alternativ til ENGM i Norge
  7. Anbefaler også en skole. De fleste skolene har jo internett nå, så med litt hjelp kan dere jo strekke en kabel ned til en router i gymsalen. Det forutsetter selvsagt litt velvilje og hjelp fra skolen da. Lykke til
  8. vi hadde et sted mellom 7 og 10 fly, noe som ikke er så ille kl 23-01 på en mandagskveld men nå handler ikke denne tråden om det da
  9. Hello gentlemen. This sunday between 18.00 and 22.00 all airports in the Middle of Norway will be staffed. This includes: * ENOV - Orsta Volda Hovden * ENAL - Aalesund Vigra * ENML - Molde Aaro * ENKB - Kristiansund Kvaernberget * ENOL - Orland * ENVA - Trondheim Vaernes And support from ENTR_CTR (Bodoe Control South) We want to welcome you all to a fantastic evening in Norway. Dust off your small aircrafts, and join the madness
  10. Joda, men jeg foretreker å ha radiovinduet åpent
  11. Bruker du squawkbox kan du prøve å å skrive .x 4306 i squawkbox vinduet. Og bruker du FSInn kan du åpne radio vinduet og endre squawk manuellt der. Har sett en plass at defaultfly i FS noenganger har problemer med å få ut riktig squawk.
  12. Takk til alle som fløy, vi hadde 24 movements, noe som er bedre enn de siste utsjekkene, så tusen takk Magnus gjorde det bra, og er nå vår nye CTR Gratulerer!
  13. Får håpe at de som driver oppe i nord har sympati nok med norske ATC'er til å komme ned til ENOS.. Ellers så ser det dårlig ut for trafikkgrunnlaget.
  14. Da er vi klare for en ny utsjekk på ENOS i morgen. Om noen gidder å staffe APP og TWR på ENGM + ENTR og ENSV hadde det vært kjempefint. Og så trenger vi fly.. Masse fly! Kom å hjelp Magnus Eliasen få sin CTR rating fra kl 20.00 norsk tid i morgen!
  15. Alle 3 klarte sin utsjekk Gratulerer
×
×
  • Opprett ny...