Gå til innhold

Alexander Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    621
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Alexander Nilsen

  • Bursdag 29. des. 1989

Alexander Nilsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det ligger veldig mye spennende på iTunes U. Jeg har blant annet lastet ned et kalkulus kurs. Merker at mye er det samme som i R1 og R2, men litt mer omfattende.
  2. Her følger to bilder av Mirage 2000 over Østlandet fra FSX: Den eneste etterbehandlingen som er gjort er 'Auto-Level' i Paint.NET Original størrelse er 1680x1050 Kommentarer settes alltid pris på
  3. Flyplassen jeg liker best er Princess Juliana International Airport. Den har spektaulære landinger. Og ligger på en øy som er et karibisk paradis.
  4. Hvis du har referanse nummer så kan du jo sjekke på travellink.no (noe jeg regner med du allerede har gjort )
  5. Jeg støtter opp Battle of Britain som har blitt nevnt tidligere. Kjempebra film!
  6. Litt rar oppsett på Courchevel, her er et bilde (Airliners.net)
  7. I går bestilte jeg meg en Kinetic-Avionic SBS-1 MK2 fra hamradio.co.uk . Det som forbauser meg mest var prisen. Jeg hadde regnet med at den hadde kostet 10-12 tusen kroner uten norske avgifter, men den kostet litt under 5,000 med norske avgifter For noen uker siden kjøpte jeg meg en BC30XLT scanner fra nakshop.no , den har jeg hatt mye morro med da jeg var på Tjøme i to uker. Fikk for det meste inn fra Oslo Control, Torp Tower og App. , og Jarlsberg Traffic.
  8. Man kan få lastet ned de første (Microsoft) Flight Simulator'ene fra The Old Flight Simulator Vault på simflight.com
  9. Takker for svar fra dere begge. Da ble det oppklart. Andreas, den siden oppdaget jeg ikke, men ser nå på et av søkene jeg gjorde, at den lå på toppen :crazy: Burde kanskje pusse brillene mine
  10. Jeg lurer på hva som er time kravet for antall striper på uniformen til trafikkflygere, og hva som er forskjell på fargene? Hvis noen kunne fortelle meg dette, eller henvise meg til en nettside med slik informasjon, så hadde jeg satt stor pris på det PS! Har leita meg dønn i hjel på google og wikipedia uten og ha funnet noe :crazy:
  11. Syns du er ganske effektiv. Lager også flyplasser i god kvalitet på kort tid. Kjempeflott! Stå på!
×
×
  • Opprett ny...