Gå til innhold

Kim Andrè Lindin

Members
  • Innholdsteller

    163
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kim Andrè Lindin

  • Bursdag 13. sep. 1989

Kim Andrè Lindin's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. En beskrivelse av hva vi har å tilby vil komme fortløpende, imidlertid er det åpent for kommentarer.
  2. Norske Cabincrew lyder - Virtual SAS Norge
  3. Hei. Har dere tatt noen beslutning, eller hvordan går det
  4. Det er nå mulig å ta prøvene i Flight Academy igjen. Alle sperrer er fjernet på de som har hatt feil.
  5. Også må vi nå ikke glemme alle guidene å manualene som skal legges inn alle mulige plasser, for å lette overgangen for nybegynnere
  6. Står en link på undermenyen på toppen der "Getstarted". Prøv den
  7. Det har vært en feil der, den er nå fikset. Så nå er det bare å registrere seg. Feilen var at siden sendte forespørselen til det gamle domenet vårt..
  8. Du er ikke registrert hos oss' date=' registrer deg på nytt så ordner problemet seg GARANTERT, du er trolig blitt fjernet pga lite akivitetet eller sådan. Kunne du være så venlig å være mer presis i din uttalelse om hva som ikke fungerer? Sånn at jeg muligens får en sjangs til å hjelpe deg med problemet Alle administratorer av siden er utstyrt med funksjon for å fikse slike problem. Man finner email adressen til de fleste under Staff. Men i ditt tilfelle som ikke er registrert hos oss anbefaler jeg å registere deg på nytt. Ha en fin flytur! Kim Andrè Lindin System-, drift- og stabansvarlig Virtual SAS Norge
  9. Det skal vel brukes BRA og det uttales på radioen for "Braathens" dette for å hylle Braathes mest. Scannor er et ord satt sammens av Scandinavia og Norway og har lite med Braathens å gjøre .
  10. Driver med Virtual SAS Norge (gamle Virtual Braathens) www.virtualsasbraathens.com Siste forandringer er snart på plass etter serverbyttet og vi kan åpne dørene igjen!
  11. Jeg ville anbefalt deg og sende en mail til Norwegian og spørre om mulig du kunne få kjøpt av dem en slik, regner med dette er noe de tar som forbruksvare ettersom slikt må "etterfylles" relativt ofte. Gratulerer med dagen idag :cool:
  12. Heihei Alle sammen. Dere vil ikke bli slettet, å dere står heller ikke i fare for å bli slettet. Jeg vil gjerne presisere dette, vi har skrevet dette på forsiden også. Mailen dere fikk er fra vårt gamle nettsted vbraa.com. Bare se på avsenderen i mailen. Så presiserer at selv om det står at dere er fjernet, så er dere altså ikke det!;D Ha en fin dag! Kim Andre Lindin System- og driftsansvarlig Virtual SAS Norge (Braathens)
×
×
  • Opprett ny...