Gå til innhold

Dominik Krol

Members
  • Innholdsteller

    117
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Dominik Krol

  • Bursdag 14. feb. 1994

Dominik Krol's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Støtter dette fullt ut uansett hva det blir, men jeg syns at vi skal ta realtime fremfor overload. Uansett trafikk er sikret fra meg
  2. Veldig bra kveld, håpper det blir flere slike. Gleder meg til neste gang allerede.
  3. http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=478357#Post478357 Ta en titt her.
  4. Takk Lars-Petter. Anders Moen, bare prøv igjen, følg punktene. Anders Grønmyr, det var bra det funket.
  5. Hei! Muligens noen har funnet ut av dette men jeg føler at jeg må poste denne uansett. Etter nærmest 10 måneder uten vatsim fordi jeg fikk ny PC med vista og jeg så ingen fly selvom tårnet sa til meg at det var fly på bakken. Har lett på vatsim forumet osv. men fant ingen helt til jeg for noen dager siden var i kontakt med symantec supporten (jeg har norton 360) og han jeg snakket med fant en ny hotfix fra microsoft som ble lagt ut for ca. 2-3 måneder siden som forhåpentligvis løser dette problemet. Og han kobla til fjernhjelp på pcen min, innstallerte hotfixen, og vips så var det trafik på Gardermoen, Heathrow, Arlanda osv. Jeg fulgte med på hva han gjorde og gir oppskriften videre til dere: 1. Gå til: http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=961775&kbln=en-us 2. Godkjenn avtalen, tast inn din e-post adresse og du vil få tilsendt mer instruksjoner. 3. I e-posten vil du finne en link til å laste ned hotfixen, og et passord. 4. Last ned hotfix en og lagre den på skrivebordet. 5. Åpne den, skriv inn passordet du fikk i e-posten og pakke den ut på skrivebordet. 6. Deretter åpne filen som blir pakket ut på skrivebordet, dette er en windows update fil. 7. Kjør den og følg instruksjonene du får. 8. Start FS2004, koble til VATSIM og se om du ser trafikken (sjekk på servinfo først om det er noen trafikk på flyplasssen da). 9. God fornøyelse. (forhåpentligvis) Til informasjon så er det ikke norton 360 sin feil eller andres antivirusprogram men en feil i Windows Common Firewaall Driver, som på en måte skapper en slags konflift mellom den og antivirus programmet. Lykke til og håpper det funker! (funka ivertfall med Norton 360)
  6. Samme på meg også, rart det funker på deg og ikke på meg.
  7. Funker ikke for meg men hvilke tall står det etter other på deg?
  8. Vis noen har vista, si hvilket antivirus/firewall du bruker, FS versjon og hva gjorde du for at det skulle funke.
  9. Gjorde som beskrevet og det kom opp vil du tillate FS9.exe og sqawkbox og jeg valgt tillat. Men fortsatt ingen fly og se... Kansje det er kompatibilitetsproblem vista og Sqawkbox/FS9?
  10. Har Norton 360, kan det være problemet? (Har funket bra i XP) Har prøvd og slå av brannmuren, men det hjalp ikke.
  11. Ja, skulle vært rundt 20 fly, men så bar ett.
×
×
  • Opprett ny...