Jump to content

Tom Knudsen

Members
 • Content Count

  12,773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by Tom Knudsen

 1. X-Plane Den kan du kjøre på en USB pinne
 2. Må se, de ligger eventuelt på en gammel disk et eller annet sted. Men hvorfor akkurat fs9?
 3. Har det meste om du trenger
 4. Torstein, skal vi dra en tur he he.. Antar Ivar stiller som guide i Bahrain og kan anbefale noen gode hotell he he.
 5. Takk for sist Ivar, si meg bor du nå i Bahrain?
 6. Tror jeg heller ville hatt rebreather da, ingen NDL Men vi kunne dykket i Bahrain på en 747
 7. https://www.dykking.no/nyheter/1062-passasjerfly-senket-som-dykkemal
 8. August 22nd, 2019 – Development Update POSTED BY: MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR TEAM Say less, do more. August has been busy month for the team! We continue to make great progress on the Tech Alpha build, Feature Discovery Series, and many of the other exciting things we are working on for release in September and October! 3rd Party Progress Update – We expect to release the first rev of plans and partners in October. Phase 1 – Outreach and Engagement (in-progress) Phase 2 – Code and Content Integration (in-progress) Phase 3 – Content Release Timeline (kick-off) Head into the Insider area if you’d like to check out 3 new screenshots from some previous builds. In the meantime – Philosophical Question If a tree falls on a sloped runway but there is no one there to see it, is the runway still sloped? Answer: We hope so, because we’ve got curved/sloped runways in the next iteration of Microsoft Flight Simulator. Next update on August 29th!
 9. Tenkte jeg skulle prøve med Nvidia RTX Titan, crappy grafikk men 2000 fps he he.
 10. Tilfellet noen ikke har sett før. Skyene ser i alle fall bedre ut enn FSX og detaljenivå på bakken er der. Problemet er at det ser ut som de benytter Unigine engine, om så tilfellet ser jeg ikke hvordan de skal klare å simulere hele verden på en gang. Eksempel fra Unigine:
 11. Det er vel som med alt annet, gode detaljer innenfor en hvis radius, hvis ikke blir det mye å rendre og da kværker du de fleste pcene. Men det så temmelig flatt ut selv nært (les: øya i bakgrunnen), kvaliteten på ortho vist på bildet, kan også fåes i andre simulatorer. Vannet ser dog bedre ut på filmen.. Får bare håpe de holder progresjonen med nattlyset også slik som vist her fra KittyHawk
 12. Trodde det var jeg som hadde blitt tullerusk jeg 🤣🤣
 13. Var ikke det samme innlegg som ble postet to poster opp av Torbjørn eller misforstår jeg innholdet og intensjonen med linken?
 14. Velger å ha litt trua på MS denne gang, men husker jeg sa det samme om Flight. Laminar skjer det ikke så mye viktig enda, alt ligger å murrer i bakgrunnen. Vulcan public dev/beta test i 2019 og helt sikkert flere gateway airports. Neste update etter 11.35 blir en rein performance update noe vi helt klart trenger om Laminar skal nå målet sitt med 60fps som normal performance. Austin snakket også om nye skyer og nytt vann, noe jeg tror de legger til XP12 slik de gjorde fra XP9 til XP10, bygges forøvrig parallelt. Prepare3D tror jeg kommer til å få den største konkurransen fra MSFS neste år, de har vel unnskyld uttrykket blitt digitalt sodomert av Microsoft. Først "lurt" til å kjøpe en ESP i god tro på at de kunne plukke opp restemarkedet, til nå å se de får en reel utfordrer. Spørmålet blir som Kjetil over sier, hvor fornøyd blir man da? Mange har blitt solid lurt av en imponerende teaser før, teasere er jo som kjent ikke nødvendig et bilde på game play. Det at MS slipper dette plutselig på E3, litt som en stor "hemmelighet" for å sjokke miljøet. Vel det tyder på at det kanskje ikke har hørt på den trofaste og gamle garde. Så da er det vel en kjensgjerning av MS ikke bryr seg hva felleskapet mener og legger føringene dertil. På dette området er vel både Prepar3D og X-Plane bedre. Spennende tid fremover
 15. Hvem sier tidligere software, freeware, payware blir kompatibel? Skal du revolusjonere markedet, må du endre deg og starte på ny.
 16. Int. men aaalt for tidlig å si.. Man må titte under panseret før man kan dra noen konklusjoner. En ting er sikkert, er det noen som nok aktiva til å gjennomføre så er det MS. Det man derimot ikke ser på bildene er fysikken bak og ytelsen. MS har tech nok, men har brukerne det? Selv med Moors lov, er 2020 ikke lenge til med tanke på hardware. Litt bekymret når man ser på ene bildet den dårlige kvaliteten av bing materiale på orthophoto, får håpe de dekker det med nok autogen. En ennen int. ting er fjellene som vises i filmen. Med unntak av noen graderte data ned til 10 meter på enkelte millitære områder jeg vet om, så tror jeg det ikke finnes noe offentlig SRTM mesh data tilgjengelig under 30 meter. Skeptisk at de da viser kun USA men ikke resten av verden. Men fremtiden forandrer seg, og hvem vet hva som skjer, dette blir int. å følge men kjøper ingen xbox eller abbonement til $5 måneden for å spille et spill riktig enda. .
 17. Brano, utvikleren har alltid sagt dette aldri blir noen flysimulator, men hvem vet en ny world sim
 18. Til dels ja, men de mangler det vesentlige som aerodynamisk fysikk, osv. Dessuten synes jeg det meste ser blury ut, hvorvidt dette er grunnet bevegelse eller ei, det gjenstår å se. Men en god videreutvikling ja.
 19. Virker som Outerra er på god vei til å bli en flott simulator
 20. Flyr flyet, følger med på ATC, tar instrument målinger på drivstoff forbruk vs tid tilbakelagt, waypoint osv. Og innimellom plinger på flyvertinnen dersom jeg må på do
×
×
 • Create New...