Gå til innhold

Seb

Members
  • Innholdsteller

    413
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Seb

  1. Jeg mener selvsagt når det kommer i luften. Og hvor høyt flyr 747?
  2. Hvor mange fot er det dette flyet flyr i?
  3. Det var Jan Erik Larssen i Autofil om en Princess-yacht til 11 millioner kr.
  4. Ren gjetting: Sca(n) = Scandinavian (N)or = Norway Scanor = Scandinavian Norway, noe jeg synes passer meget bra. SAS Braathens er jo SAS Group sitt firma i Norge.
  5. Sikkert noe Petter Jansen snekret sammen i Paint, og som de andre i SAS-styret mente var genialt for å unngå krangel med sjefen. Fryktelig stygt!
  6. Men de må dra med seg maten selv...
  7. Nei, men fohåpentligvis øker komforten ellers.
  8. Ja, hvis man sammenligner SAS' beste klasse med American og Uniteds beste klasser, ser man raskt hvor dårlig SAS er.
  9. Flyselskapet SAS vil om kort tid introdusere et nytt klasseskille på sine flygninger til Europa. Det vil bli servert champagne i front, mens passasjerene plassert bak får ingen bevertning. Les med på dn.no Nå ser det ut som om vi endelig får bedre komfort på business class!
  10. Fra SAS Braathens liste over forbudt utstyr under avgang og landing: Hvis en barbermaskin ikke er elektronisk, hva er den da? Dieseldrevet?
  11. Jeg får bare opp at ingenting med de søkeordene er blitt funnet.
  12. Det jo mulig at de skal vinke far vel til sine barn eller barnebarn på flyet
  13. Jeg mener at det er viktig at USA får den informasjonen de trenger i kampen mot terror. Selv om jeg lurer på hvor relevant det er for dem å vite hvem som har betalt flybilletten din. I det nest siste avsnittet kan man lese at EU-parlamentet er mot denne avtalen. De hevder bl.a. at man da står i fare for å bli kastet ut av USA. Men er det bedre at terrorister slipper inn? Man risikerer jo å bli sendt tilbake, eller fengslet, i passkontrollen også. Så jeg ser ikke helt problemet...
  14. I USA har ikke-amerikanske statsborgere (bl.a. turister) lov å fengsles i flere måneder uten krav på noen som helst behandling i rettsystemet. Fingeravtrykkene dine blir scannet før man slipper inn, og man blir fotografert. Om de da også tar en titt på hvor du har reist før, eller hvem som har betalt flybilletten din gjør vel ingen ting? Jeg støtter alt som er deler i kampen mot terror.
  15. ...med MarquisJet-kortet, bl.a. kjent gjennom The Apprentice. NetJets er bra, har god erfaring med deres fly. Far har noen ganger chartret fly hvis vi skal ut å reise, så jeg tror ikke det er så vilt dyrt å gjør det.
  16. Er det noe som IKKE har skjedd i Spantax? Ja. Å fly riktig. Det hadde man til gode å se.
  17. Bruker man bare A-Z, eller A-Z + 0-9? Dersom man ikke bruker siffer, har man jo 676 muligheter med to tegn, med siffer øker vi til 1225. Med så mange muligheter, kan man nok fordele dem litt rundt i verden, slik at Katmandu Airways og American Airlines får samme kode i stedet for AA og United.
  18. Ikke sikkert så mange ville ringt til den prisen heller, da. Man kan ikke sette skyhøye priser, da mister man kunder. Selger et konditori små, vanlige boller til 50 kr pr. stk, kan de gi opp å få kunder.
  19. Det kan umulig være for premiens skyld...
  20. Hvorfor skal de spotte på Gardermoen når du skal til Stavanger??? Stavanger = Sola Oslo = Gardermoen
  21. Enig. Og trenden går jo ikke i A380/744s favør. Flere og flere strekninger som tidligere utelukkende ble trafikert av 747, blir jo nå trafikert av mindre fly, som A340/330 og B777-200/300. (Særlig EU-USA) For å si det sånn, så ville jeg faktisk føle meg mindre trygg på et slikt fly enn på et mindre (les 777 og 340), fordi jeg anser dem som mer attraktive for terrorister, da det er flere mennesker som rammes. Dessuten er det jo dyrere for flyselskapene å fly et fly med 4 motorer (747/A380/A340), enn et fly med 2 (777), så med mindre de regner vanvittig mange passasjerer, lønner det seg vel å bruke et mindre fly.
  22. Jeg mener nok så sikkert å huske at SAS ikke hadde 742F, men 742 Combi. Uansett var det i 1996 disse gikk ut.
  23. Hvorfor ikke bare bestille på Business?
  24. Nei, bilder og flyene er det eneste som gjenstår. Rettelse: 737-400 kan lastes ned. Jeg kan derimot ikke garantere om dette er final-utgaven.
  25. Rutene er nå i boks. Flyene kommer opp så snart Rønning får fikset noe maskintrøbbel.
×
×
  • Opprett ny...