Gå til innhold

alexander sveen

Members
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Siste besøk

Om alexander sveen

  • Bursdag 30. nov. 3

alexander sveen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Halloen! Jeg skal reise til New York i Vinterferien, og vi reiser med BA Club World på hjemreisen og World Traveller Plus på utreisen. Er det noen som har erfaring med WT+? Hvordan er setene og komforen? Er det noen form for skille mellom World traveller og World traveller plus? Har aldri reist med det før, og lurer på om hva fordelene er. Også lurer jeg på om noen vet om hvordan klimaet i NYC er rundt vinterferie tider, slutten av februar? Forslag til hva jeg kan gjøre der? SKal være der i litt over en uke. Takker for alle svar
  2. Heisann alle sammen! Dro med Cathay's First Class fra LHR til HKG i sommer, ble oppgradert fra Business, frodi Pappa er gold tier member. Må si at synes at emirates sin første klasse kabin ser 1000 ganger bedre enn Cathay sin, Selvom jg ikke har prøvd Emirates sin. Men som det sto i søndags utgaven av avisen, så koster det 95 000kr med Cathay first class fra HKG til JFK, det synes jeg er en urealistisk pris hvis man tenker på den komforten man får hos emirates til netsen halve prisen.. er det forresten noen andre her som har reist på biz eller first? hva slags erfaring har dere med det?
  3. Hei! Jeg lurer på hvordan man kan bli oppgradert fra economy class til business class? Skal til Hong Kong snart, så jeg lurer på om noen av dere har erfaring med det, og hvordan man for større sjangs for å bli oppgradert, Skal reise med Cathay Pacific fra London Heatrow til Hong Kong. Og om det er mulig å betale for å bli oppgradert, å hvor mye vil det koste? Takker for alle svar!
  4. Hei! har tenkt å bestille Airliner 5, r d noen her som har no erfaring med Airline 5? ellr har hørt no spesielt om det? Takker for alle svar!
  5. Hey! Jeg lurer på om det finnes noen billige Business class biletter til Salt lake city, jg har sett på Continental, som hittil har d billigste.. men finnes d noen andre sider der jg kan finne billigere biletter. skal reise fra 7.juli-31.juli takker for alle svar!
  6. JaU, kunne jo d oxo.. men tenkte på f.eks, reise med Air France, American Airlines osv.. men ikke KLM\\Northwest, d r d værste flyseleskapet jg noen gang har kjørt medm d r helt grusomt.. styggge seter osv.. men d var jo lenge side da.. kanskje de har foreandret seg.. men prøvde oxo Lufthansa, men de har ikke engang egen video skjerm.. så r d ganske dyrt oxo.. NB: skal foresten reise den første uka i juli til 10.august ellr no sånt.
  7. [color:"blue"] [/color] Hei folkens! Har et spørsmål, Jeg skal til USA i Sommer med en kamerat av meg, nærmere bestemt Salt Lake City (SLC) å jeg lurer på om hvilken flystrekning jg skal ta osv.. priser, komfort osv.. Men d r oxo første gang kameraten min flyr så langt, så jg har lyst at han virkelig skal ha en bra flyopplevelse... vil lixom ikke reise med noe så kjedelig som en Continental 757 rett fra oslo til Newark. osv.. vil reise med et stort fly håper på svar ganske raskt. MVH AlEx
  8. hei jeg lurer på om det finnes butikker her i oslo som selger flight sim add ons?? da mener jeg de brae add onsene. vær så snill å svar fortest mulig. jeg vil sette stor pris på det.
×
×
  • Opprett ny...