Gå til innhold

Per Steffen

Members
  • Innholdsteller

    61
  • Ble med

  • Siste besøk

Per Steffen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er nok fremdeles her Ernst men ting og interesser forandrer seg vet du, ingenting er statisk.Jeg har sett filmen for mange år siden men aner ikke hvem som har lagt den ut. Men den var fin å se igjen,litt synd at rautingen mellom idle og military ikke kom med på take-off. Ja ting var mye anderledes før,nå er det bare skygger igjen.
  2. Fant denne på Youtube Kanskje Ernst finner den intresant i hvertfall.
  3. Ernst has done it again!Meget flott reportasje i avisen. Kjempegod reklame for flightsim.Håper Ernst slapp å tigge for mye for å få det på trykk. Også flotte bilder av 632 da,takk Ernst.
  4. Hmmm,kan ikke love noe men det hadde vært gøy og sitte ved et bord og snakke Starfighter med Ernst. Jeg får se.
  5. Tror nok bildet er ekte og kan ha noe med en foto session å gjøre ja.Ser ut til at F-16 flyet gjør seg klar til å fly opp på siden av Dash'n.Speedbrakes er åpnet. Opplevde selv for mange år siden at en av våre F-16 fløy på siden av en militær Twin-otter som jeg var med.For å få det til måtte jageren sette ut hjulene,åpne speedbrakes max og dra opp nesa.Begge trottles i Twin otter'n var satt godt fremover.Her var det om å få max hastighet. Men Ernst vet vel hvor bildet kommer fra antar jeg. AN publiserer neppe et slikt bilde uten at det har vært i hendene hans.
  6. Det avslørende bildet: (Trykk på lupen og forstørr) http://www.an.no/nyheter/article1306658.ece "Trodde jeg skulle lure meg innpå han bakfra"
  7. Et hot rykte går ut på at Belgia skal selge 54 av sine 90 F-16 fly.36 OCU og 18 MLU fly.Så de som har lyst på en kan sikkert få kjøpt til en god pris.
  8. Korrekt Anders,de lå på holding utenfor lofoten og tok med seg de 5 siste F-16 til Maple flag
  9. Det svensker som er her med 6-7 fly Første gang de er i Bodø
  10. Christian Trodde de hadde håpet på 17,men 14 er jo ikke så værst. Du husket vel på EPU pinnen og hadde 6 grønne?
  11. Det kalles å fly Julestjerne.Ble mye foretatt for noen år siden.
  12. Bodø hovedflystasjon har nok av sheltere og hangarer til å ta imot hele den norske F-16 flåten i morgen. Det trenges ikke å bygge noe nytt. Skulle stasjonen legges ned så vil det måtte bygges hangarer og sheltere for mange hundre millioner enten på Ørlandet. eller en annen plass. Så dette vil være en enorm sløsing med skatte penger. Men det virker som noe annet ligger bak,nemlig at absolutt alt av forsvarsverk skal ligge i sør-norge.Og da får det ikke hjelpe hva det koster. Men denne saken må igjennom stortinget.
  13. Bare så det er sagt så kan Bodø ta imot og drive alle jagerflyene vi har i Norge.Vi har mer enn nok infrastruktur.Det trenges ikke å bygge noe nytt. Men den fordelingen som er mellom Ørlandet og Bodø nå synes jeg er fornuftig.Ørlandet sliter med første generasjons shelter,de fikk ingen av de nye som ble bygget på slutten av åttitallet.
  14. Jeg bruker XP og måtte kjøre en rep av en MDL fil på en av flyene,da virket den ok. Ellers Odd, takk for 890! Per
  15. Hei Jimmy Du kan bruke nvmax til Geforce 2,men du vil ikke kunne bruke de settingene som jeg beskriver. Dett er en type antialiasing som bare er bygget inn i Geforce 3. Nvmax er det ikke Nvidia som har laget, så du finner den ikke på deres hjemmesider. Men søk på Google så finner du den. Sett deg inn i hjelpe fila før du begynner å tweake. Ellers så kan det gå til he.... Per
×
×
  • Opprett ny...