Jump to content

Bjørn Erik Stensby

Members
 • Content Count

  559
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bjørn Erik Stensby

 • Birthday 12/09/1950

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for svar. Skal nok gå greit dette.
 2. Hei! Kommer ikke inn på Flyingcarpet75 lenger. Nå får jeg bare opp beskjed om at siden er nede. Tidligere fikk jeg opp beskjed om jeg ikke hadde tilgang til den siden. Skjønner ikke hvofor de lager filghtplans, og henviser til Flyingcarpet75 for å laste ned repaints, når man ikke kommer inn der. Og de texturene jeg vil ha, finnes ikke noe annet sted. På forhånd takk for svar.
 3. Tusen takk for svar. Det er da noe alldeles for jævlig, at noen skal få ødelagt noe slikt. Skal lure på hvem som hadde interesse av å ødelegge Avsim. Har dere tatt noen for det, eller vet dere ikke noen ting om hvor angrepet kom fra? Skulle hatt tak i den eller de som gjorde det, så skulle de vært banket opp så de ikke greide å sitte ved en pc etterpå.
 4. Når i alle dager skal Avsim sitt filbibliotek fungere igjen? Har jo ikke fått lastet ned noe derfra på evigheter. Det står da ingen ting på deres sider, om at det er noe galt nå. Har de ennå ikke kommet i gang igjen, etter hackerangrepet som de hadde?
 5. Nå har det seg slik, at jeg laster ned alt fra Avsim, og det bør man skanne ja. Det jeg bruker av fly og scenery er freeware. Stoler ikke på at det er virusfritt, selv om det er lagt ut på Avsim.
 6. Hei! Vet ikke om jeg poster i rett kategori, men pytt au. Har opplevd noe merkelig, de to siste gangene jeg har brukt FS. Begge de 2 siste gangene, er antivirusprogrammet mitt blitt disablet, og begge gangene har jeg vært innom multiplayern. Noen andre her, som har opplevd det samme? Begge gangene har jeg måttet restarte pc'n, for at Antivirusprogrammet ville fungere igjen. Jeg bruker Eset NOD32 antivirus. Dette her har aldir skjedd før, og det har aldri skjedd når jeg driver med noe annet på pc'n heller. Alt jeg laster ned, og innstaller i FS,skanner jeg med antivirusprogrammet. Har ikke funnet noe galt i filene ennnå. Noen som har en forklaring på dette her?
 7. Hei! Hovedkortet mitt som er socket 754 har tatt kvelden, og det jeg lurer på er om det er noen her som har et slikt kort til salgs? Det er ikke mulig å få kjøpt dette kortet lenger i noen nettbutikker. Hadde også vært meget takknemlig, om noen muligens greier å spore opp et nytt kort. Kortet som har gått dukken er et Asus K8N-E DeLuxe. Har desverre ikke råd til å investere i noe annet nytt system pr. d.d. Håper inderlig at det er noen der ute som kan hjelpe. Mange hislner fra Bjørn Erik Stensby
 8. Ny flyrute fra OSL fra den 1.november. Krabi Airlines B747-400 http://www.osl.no/index.asp?strurl=//templates/applications/internet/showobject.asp?channelid=1000122&infoobjectid=1030902 http://www.krabi-airline.no/
 9. http://news.no.msn.com/international/article.aspx?cp-documentid=9027815&date=200807270056
 10. De kommer hver dag untatt lørdag og søndag. De kommer på morgenen og drar igjen sånn rundt kl.18.00. Er ikke sikker på når de kommer på morgenen. Er du der mellom 17.00 og 19.00 så skulle du god sjanse for å se de drar igjen.
 11. Det kan fort bli dyrt å reise med Ryanair. Mener de at folk skal reise uten bagasje snart? Ser nesten slik ut. Det er jo ofte man må ha med seg noe, avhengig av hva man skal, og hvor lenge man skal være borte. http://www.dagbladet.no/dinside/2008/04/30/534099.html
 12. Ja, Ja Mye rart som kan skje. http://www.tv2.no/nyhetene/utenriks/article1703470.ece
 13. Ikke bare Airbus som hadde problemer med sitt fly. http://e24.no/naeringsliv/article2323128.ece#VG
 14. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=518180 Det er tragisk at noe slikt skjer. Men det er en ting jeg ikke forstår helt. Hvofor må de rekvirere nytt fly på grunn av dette? Det var jo ikke flyet det var noe galt med. Jeg forstår godt at de måtte rekvirere nytt mannskap. Kapteinen var sikkert veldig preget av denne hendelsen.
 15. Eller gå inn på det selskapet, som operer ruten. Der står iallfall flytypen de bruker.
×
×
 • Create New...