Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 21. mars 2024 i alle områder

  1. I lofoten er gule sirklingslys alltid på og hvite blink slås på når pilot ber om det. Dersom du ønsker å bruke mastene fra WU15 ENLK i scenery editor så begynner navnene med wENLK_mast_appch_ Gule sirklingslys + hvit sequenced flashing, nord. (har bare funnet 6 av 7?) Den midterste av lampene i første rekke av approach lys på nordenden har også sequenced flashing. 13 hvite sequenced flashing sør
    5 points
  2. Hei! Har nå lagt ut versjon 1.1 av Mosjøen: https://flightsim.to/file/71192/enms-mosjen-airport Har gjort følgende endringer: Fjernet og redusert størrelsen på trær sør for helikopterrampen. La på texture på feltet foran localizer-antennene på begynnelsen av RWY 33. Endret noen småting på enkelte 3D modeller. Endret parkeringsområdene til "general aviation" og reduserte størrelsen i håp om at større airlinere ikke dukker opp. La til folk både inn og utvendig for litt mere liv. Lagt til noen røde anti-kollisjonslys i nærheten av flyplassen. Lagt til circling lights (orange) til RWY 15. Lagt til flashing lead lights til RWY 15 og RWY 33. Var det jeg fikk med denne oppdatering. Fortsett å rapporter feil/forbedringsforslag. Siden jeg skal på jobb kommer en ev. ny oppdatering tidligst om 5 uker...:) Enjoy!
    4 points
  3. En stor takk til Gunnar van der Meeren, som har malt denne modellen, opprinnelig FSX/Milviz, nå konvertert til MSFS. Også en hyllest til SU14, som har gjort Norge til et fantastisk visuelt scenery . Nesten skremmende likt virkeligheten, og ekstra fristende å fly manuelt med nostalgiske godbiter i kjente nærområder 😍.
    1 point
  4. Jeg plages med akkurat det samme. Simulatoren går hele tiden i window mode
    1 point
  5. Hvor i landet er jeg her?
    1 point
  6. Det er sagt at download og installasjon finnes når man ser filmen i YouTube. Men jeg får bare feil ved å klikke på denne linken. Assistanse fra noen? Vent - vent, kanskje jeg lykkes ved "Last ned likevel".
    1 point
  7. Ja den "FLASH" en. ser det ut for, at kom, etter siste oppdate, så vi lever med det.🤷‍♂️🤞
    1 point
  8. Ja jeg har laget noe lignende for Mosjøen. Gir vel ut en ny versjon i morgen om testingen i kveld går bra...:) Var som sakt ikke så lett å finne info om dette, men tror jeg har det greit nok og så får jeg justere etterhvert som ny info kommer.
    1 point
  9. På det franske nettstedet MS Flight Simulator – RESTAURAVIA finnes en rekke historiske fly i ok kvalitet, og med god dokumentasjon. Vel verd å prøve.
    1 point
  10. Et par turer for å sjekke ut det nye flotte sceneryet!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...