Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. jan. 2024 i alle områder

  1. Golden Age Simulations (GAS) har kommet med 3 modeller av Boeing Stearman. Dette er en veldig bra pakke, som også inneholder et paintkit av det gode gamle slaget. Da er det bare å brette opp ermene og gå i gang med painter av lokale PT-17. Første man ut er LN-VAR. Denne står på Flesland og eies av venner av meg. Så tipset Ernst meg om LN-FTX (takk for bilder Ernst). Denne er også i ferd med å bli ferdig nå.
    4 points
  2. Ja det skal jeg gjøre. Nå reiser jeg ombord på jobb onsdag og blir borte en måned. Får ikke gjort mer i SDK da, men jeg får jobbet med modellene. Da er nok mye av den jobben gjort til jeg er tilbake…forhåpentligvis. Er modellene som suger mest tid…spes om man vil ha de litt detaljert og fin..;)
    3 points
  3. Knallfint arbeid, Gunnar ! Ekstra dimensjon å fly «lokale» varianter 👏
    3 points
  4. Både i simmen og i virkeligheten. "Sauron" har gjort det igjen, gjenskapt en spennende flyplass med omgivelser. Og hvilke omgivelser, en bebyggelse spredt på flate holmer, omgitt av dramatiske fuglefjell og opprørt hav. Bare en halvtimes flytur fra Bodø eller Leknes.
    2 points
  5. Jatakk du vet ☺️, synd du ikke var hjemme. Jeg har jo vært såpass mye på Røst, at jeg ble nesten sjokkert over hvor flott dette sceneryet er blitt. Det er bare å hive seg med i sjarken, og komme seg «på havet» 😁
    1 point
  6. Tredje siste, short final med Vedøya og Storfjellet i akkurat den vinkelen der Åfjorden(havstykket mellom Vedøya og Storfjellet) lar Nykene komme til syne. Det er hjemme, akkurat slik jeg husker det. Vakkert og takk for besøket.
    1 point
  7. ENDU. Det finnes riktignok en grei utgave, men den trenger sårt noen oppdateringer og forbedringer. Flere av bygningene kunne også hatt bedre teksturer.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...