Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 08. jan. 2024 i alle områder

  1. Tur fra Fornebu til Slottsplassen 1, CowanSim 500E
    5 points
  2. 2 points
  3. Hallois! Jeg kjøpte for en tid siden Gaya sin modell av ENCN for MSFS2020. Jeg elsker den modellen, men det er noen ting som har ergret meg litt. Som f.eks at skiltene ved hold A, B og C er feil. (Det står A03-21 når det skal stå A21-03) Og slike rare feil som f.eks ground markings hvor det skal stå "MAX WINGSPAN 24M" viser "MAX WINGSPAN 24W". Og i tillegg så er rullebanenlysene helt feil i henhold til AIP. Noe mange utviklere gir en stor f... i kan det virke som. Nok om det. Så jeg har laget en fix som endrer på disse feilene. Men jeg er litt usikker på om jeg kan legge den ut på f.eks. Flightsim.to? Er det noen som har peiling på dette? Jeg har lagt til noe nytt som f.eks Wigwags ved alle holdings samt forlenget grønne takselys på apron. Men jeg har også byttet ut skiltene som er feil, byttet ut ground markings som er feil, byttet ut lysene på rullebanen som er feil samt fjernet doble windsocks.
    1 point
  4. Av og til ser en jo en del bilder av Corsair'en her inne, og det drar minnene tilbake til Microsofts Combat Flightsimulator serie en hold på med rundt midten av 2000 tallet, da ble jeg til slutt inspirert nok til å ta en liten tur i WT.
    1 point
  5. Kan ikke i min villeste fantasi forestille meg at du bryter noe lovverk
    1 point
  6. Du kan nok fint legge ut dette så lenge du ikke brukes elementer fra andres arbeid i dine filer, altså f.eks. filer fra Gaya-ENCN.
    1 point
  7. @Steffen Andre Hustveit med ny isstripe: https://flightsim.to/file/67184/storsjen
    1 point
  8. Ok, da er det sikkert noe med det. Har en kompis som også bare har én og han har heller ikke problemer. Men det funker fint likevel som det var 🙂 Jeg kjører tre 34" med 2560x1440
    1 point
  9. Via Røros - Tynset - Ringebu https://flightsim.to/file/67121/norway-bushtrip-enva-to-engm Husk å laste ned Røros- og Ringebu-mod fra flightsim.to - se lenke i omtalen
    1 point
  10. Går i CRJ her om dagen. Utrolig flott maskin, men Aerosoft kunne godt finpolert den litt mer. København - Amsterdam med SAS. Ombordstigning i København Taksing Klar for avgang Cruise og nedstigning mot Schiphol Parkert på stand Da var alle passasjerene hentet i buss. Nå er det tid for en tur innom en Coffeeshop for en kaffe og en joint før turen går over til London i morgen!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...