Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 04. april 2023 i alle områder

  1. Ønsker alle en riktig god påske! Takker også for de gode rådene jeg har fått her! Setter stor pris på det. Flightsim.., er en plass jeg veldig lett anbefaler videre!
    8 points
  2. Vi får bare følge med. Var inne å endret noen innstillinger som et ekstra tiltak mot automatiske boter og spam. Nå må alle profiler der det er den minste mistanke om spam godkjennes før dem kan poste.
    3 points
  3. Noen slipper igjennom enda ser jeg 😉 se PM
    1 point
  4. Spammer/bot lokalisert i Uganda. Ja, profilen er slettet og IP blokkert.
    1 point
  5. Da tror jeg vi har kontroll. Fint om noen gidder å lage en ny post for å sjekke om godkjenning av poster er deaktivert igjen. er litt i tvil... God påske
    1 point
  6. Har måtte slå på godkjenning av innhold til jeg får stoppet spammingen
    1 point
  7. For de som har etterlyst Tjeldsundbroen så er det ikke lenge igjen før første versjon er klar (gjenstår fortsatt noen detaljer). Blir et scenery som er støtte til Evenes flyplass. Hvis det er landemerker og andre viktige ting i området som man bør få med etterhvert så er det bare å tipse. I første omgang kommer broen siden den sees godt under innflygningen til RWY 17 på Evenes.
    1 point
  8. Aldeles yppelig,prøv å få med den, 1 hyspentmasten, som er så i øyenfallende, ved siden av broen på nord.
    1 point
  9. ¨Det er en god del kirker som er avmerket på VFR-kartet, men om du skal modellere disse, så er det kanskje kjekt å ta et utvalg. Foreslår i tilfelle Soltun kapell - ved folkehøgskolen rett N for flyplassen, men usikker på hvor mye den vises under innflyging - er ikke store bygget Kjeldebotn kirke - rett over Ofotfjorden S for flyplassen Evenskjer kirke - flott bygg NNV for flyplassen Evenes kirke - SSØ for flyplassen, rett V for nedlagte Evenes camping. Staselig bygg.
    1 point
  10. Spent på vindpølsa og infotavla på Hinnøysida Aldeles bra, gjør seg i tåke, den brua.
    1 point
  11. Kan vel snart klassifiseres som spam her, men for en med en ganske kraftig angstlidelse og som har hatt sperrer mot Vatsim i 10-15 år er det en stor dag for MEG, så da må jo noen screenshots ut også under ankomsten til Torp. Ground og Tower var online i Bergen så de kunne få med seg det takraset av en simmer som prøver å huske takseruter og klareringer. Takk for hjelpen! 4
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...