Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 31. mars 2023 i alle områder

  1. Kjeller flyplass er anbefalt av SimflightPro i denne videoen:
    1 point
  2. Driver og lager GSX Pro-profil for ENEV. Er det noen som har peiling på parkering på ENEV? Hvilket selskap frekventerer hvilken parkering? Hvam er det som er handler for de forskjellige selskapene? Er det kun Widerøe på Evenes? Er det kun fuel trucks der, ikke noe ground fueling system?
    1 point
  3. Bak Skedsmo vgs. ja, har ikke vært der på en stund, men er rimelig sikker på at det fortsatt er mulig.
    1 point
  4. Takk for god forklaring! Jeg har jo flydd disse i sim i årevis, men aldri tenkt så mye på filosofien bak de. Liten funfact. Jeg bor midt inne i den røde sirkelen markert på bilde, så jeg får stort sett all trafikken fra øst som skal lande på 17 rett over hustaket (med unntak av de som får RNP AR).
    1 point
  5. 1 point
  6. Må ærlig innrømme at jeg ikke er helt på toppen av kallenavnene på alle byggene, men stemmer at jeg har lagt til diverse bygg på nordsiden av flyplassen😆 Kult bilde forresten!
    1 point
  7. Tok en rask tur. Husker ikke om klubbhuset og Busy Bee brakken var med før. Det er de nå. Og Air Express hangaren og NLA Hangaren, hvor begge har vært mine arbeidsplasser. Haydn til høyre og Oslo Flyklubb til venstre i den blå tyskerbrakka.. 🙂 Bildet er tatt av min bror før jeg tak han med på en tur i LN-NPT.
    1 point
  8. Hva blir neste prosjekt fremover nå? Tror dere lett kunne gjort en knockout på M'M sin Tromsø (som jeg synes er ganske dårlig skal jeg være helt ærlig) 😄
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...