Gå til innhold

Kurt Jensen

Members
  • Innholdsteller

    1 140
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kurt Jensen

  1. Jeg prøver igen, er der nogen på dette forum der kan evt. ombygge/udskfte gauges i P3D MSK Mushshak T-17.
  2. Har lige et ekstra spørgsmål, er oprettet i ICloud Multiplayer med navn, men ikke som gruppe, hvorledes gør jeg det.?
  3. Jeg tænker på Multiplayer Flightsim.no
  4. Er det muligt at oprette en gruppe på Multiplayer.
  5. Takker mange gange for svarene.😀
  6. Jeg flyver IVAO online på både P3D V5 og MSMF2020, og det undre mig at jeg over i P3D kan se IVAO og Aircraft type i rødt skrift over Flyet i P3D, men ikke i MSMF2020.
  7. I P3D installerer jeg FSUIPC 6 i Modules mappen, men hvor installerer jeg FSUIPC7, og hvordan fungerer den.?
  8. Når jeg bruger Rudder på fastvinge fly i MSFS2020 kan jeg dreje flyet( hjul) men når jeg skal bruge Rudder på H-135 helicopter virker det kun lige til efter helicopteren er lettet, når jeg skal lande virker Rudder ikke, har sat Rudder op i Control, jeg bruger Ch Pro Pedals.
  9. Jeg bruger C H Pro Pedals til min P3D V5 og alt har virket perfekt, men pludselig kommer der en meddelelse nede i venstre hjørne af skærmen "Differential Brakes" har prøvet at kalibrerer men intet hjalp. Håber nogen på dette forum har en g od løsning.
  10. Jeg lurer på hvorledes der er radio communication mellem ATC og små Fly i Canada, da det er meget store områder og små lufthavne uden bemanding.
  11. Hej Mads De fleste gauges på det gamle T-17 panel er fra Cessna 172 fly. Mvh. Kurt
  12. Hej Mads. Jeg har vedlagt 2 filer af henholdsvis mit gamle T-17 panel og MFI T-17 panel, jeg kunne godt tænke mig hvis det var muligt at få de gauges samt radio panelet over i MFI T-17 panelet. Mvh. Kurt
  13. Hej Mads. Tak for dit svar, ja det er det fly MSK SAAB MFI T-17, jeg godt kunne tænke mig at få ændre gauges og radio panel, så det kommer til ligne det jeg brugte i FSX T-17 panel, jeg er lige kommet hjem fra ferie, så jeg sender foto af panelet i morgen Mvh. Kurt
  14. Jeg har MSK Mushshak T-17, med Pakistansk Panel, jeg bruger flyet i ESK701 hvor vi bruger de samme fly som det Danske Flyvevåben, er der nogen mulighed for man evt. kan ændre på panelet så det ligner et rigtigt Dansk T-17 panel (uden ar krænke) ophavsretten.
  15. Hej August78 Hvad mener du med restart.?
  16. Når jeg loader flyet er det cold&Dark, jeg kan vælge 2 måder at starte det op på, enten shift2 eller gå i overhead og starte derfra, men uanset hvad jeg gør får jeg intet i de 4 display skærme eller i FMC skærmen, jeg kan få lys på panel knapperne, og hvis jeg vælger at bruge Shift2 starter motorerne, men ellers sker det intet.
  17. Jeg kan ikke få noget frem i mine instrumenter hverken FMC eller den kunstige horisont i mit Boeing 787 fly, kontakterne i Overhead panelet er der lys i, og motorerne kører, hvad kan der mangle, det har virket, men pludselig holdt det op. Alt virker på alle de andre fly i gamet.
  18. Jeg er lige hjemkommet fra 3 ugers ferie I Florida, jeg fandt en rigtigt god og realistisk Flightsimulator Boeing 737 I Saratosa I Florida, denne skulle alle fly interreseret prøve hvis de var på disse kanter, den var fuldt ud realistisk og bevægelig, alt virkede, og så kostede 1 time kun ca. 1000 kr. http://www.flightsimfl.com/
  19. Har fundet ud af det.
  20. Kurt Jensen

    IVAP

    Jeg prøver på at finde ud af hvorledes IVAO piloterne kan skrive til hinanden på IVAP.
×
×
  • Opprett ny...