Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 06. jan. 2023 i alle områder

  1. Har blitt oppriktig glad i tigeren den siste uka, og selv om den ikke er noen tungvekter kan den fint slå litt fra seg (har til og med skutt ned en F-16! 😁). Men da den ikke har allverden av våpen ombord fåreløpig, må jeg nøye meg med hit-and-run taktikker, for ikke å bli hakkemat for bedre bevæpnede og raskere fly. Omtrent sånn gikk det her, og da replayfunksjonen for en gang skyld var i det stabile hjørnet, i forhold til den siste tiden, ble det en god mulighet for en litt lengre bildeserie.
    4 points
  2. Hvorfor alltid et stikk mot MSFS? La vær å si noe, for folk er overall veldig fornøyd 😮‍💨
    2 points
  3. Tror du må få sjekka synet ditt Tom, husene i Bergen ser veldig realistiske ut i MSFS. Eller kan du vise oss noe bedre i sim?
    2 points
  4. Det er vel ikke autogen som vises i bildet der, er vel custom scenery som er basert på Google sine 3D cities?
    1 point
  5. Hehe, men det er vel kaldere over 30000fot?
    1 point
  6. Tusen takk Det hjalp godt! Det var ikke koden jeg logger inn på Wondows med. Det var navnet mitt he he.... Takk!
    1 point
  7. Global AI Ship traffic Global AI Ship Traffic MSFS GAIST Ultra V3 » Microsoft Flight Simulator har hevet innlevelsen/realismen langs kysten mange hakk. Nå kan man se skips-trafikk på havet over hele verden, og selv om man er opptatt med å føre fly, gir det en ekstra dimensjon til innlevelsen når man i øyekroken observerer skip av alle størrelser på havet. Jeg tok en liten flight over Vestfjorden, og overfløy alt fra hurtigbåter, gammel og nye hurtigruter, fiskebåter og store transportskip. Enda en gang tusen takk til Henrik Nielsen og hans team for å gjøre MSFS enda mer underholdende .
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...