Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 24. juli 2022 i alle områder

  1. 3 points
  2. Lyse sommernetter frister ikke så mye med FS, så det blir mest pause for min del. Men høsten kom tidlig i år, så da var det bare å begynne på vedlikehold av hangaren, og som vanlig bare MÅTTE jeg ha en tur i Starfighter`n.
    3 points
  3. Takk for tilbakemeldingen Chr.L. Mange ting å tenke på her! 🙂
    1 point
  4. Oppsiden med Marketplace er at de er gode på priser! Den store (les: gigantiske) nedsiden er at produkter anskaffet gjennom Marketplace er krypterte, de oppdateres ikke alltid på samme tid som opprinnelige tilbydere (tidvis leeenge etter at det samme produktet ble oppdatert gjennom feks Orbx-, Contrail eller andre individuelle apper), og de er, som du nevner, notorisk vanskelige å flytte rundt på. Simmen kjenner ofte ikke igjen produktet etter en flytt, slik at det ikke lengre er mulig å få kjørt oppdateringer av produktet. Jeg holder meg langt unna Marketplace. Unntaket er produkter som kun tilbys der, som HondaJet-en, den måtte jeg ha.
    1 point
  5. Hvis du ikke har gjort det, anbefaler jeg å legge inn en beta-rapport på det, slik at det eventuelt kan fikses før SU10, om det ikke er sceneryet sin skyld, selvsagt.
    1 point
  6. Kun i planleggingsfase. Har lyst til å gjøre den til høsten, men har også mulighet til å hjelpe til på noen paywareprosjekter, så det er et stort problem med mangel på tid. Kan ikke love noe. Edit: leste spørsmålet en gang til. De siste månedene har jeg gjort noen ting som er med i Top Mach Studios payware F22 som antakelig slippes neste uke. Gjorde også en del ting til Wings over the web flyshowet på msfsoffical twitch i Mai. Vedlikehold for FS Thunderbirds sin f-16 modell. Jobber med å bli ferdig med ENLK som payware og får forhåpentligvis en utgiver på plass for den. Har også løst noen mysterier rundt worldscripts for scenery så det er noen muligheter relatert til det.
    1 point
  7. Morgentur ENTO-ENCN med Cessna 310
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...