Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 31. des. 2021 i alle områder

  1. Klarte ikke å holde tilbake lenger, så nå er det rudder trim og youtube-videoer av G100 NXi som gjelder
    3 points
  2. Heisann! Har brukt litt tid i det siste på å lage et kart over Skandinaviske flyplasser som ligger tilgjengelig til Microsoft Flight Simulator! For å kunne fortjene en plass på kartet må flyplassen i stor grad se ut som den virkelige flyplassen, så AFCAD typ sceneries og sceneries som ligner lite på deres ekte motpart vil ikke finnes på denne listen! Link til kartoversikten: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1GH_lBArFGdyXF9mKREOOXC1a7ZI6MqDa&usp=sharing Jeg har laget et lite fargesystem, slik at det blir lettere å se hva som er hva: Blå = Payware Airliner Flyplasser Rød = Freeware Airliner Flyplasser Lilla = Både Payware og Freeware (hvor freeware er like bra eller bedre enn payware) Grønn = GA Flyplasser (Både Freeware og Payware) Vurderer å ekspandere denne til hele Norden også men foreløpig så ble det litt mye jobb. Du finner link til hvor man får tak i flyplassen ved å trykke på ønsket markør, og følge linken som er festet til den. Hvis du finner et scenery som fortjener å være på listen her, så bare rop ut! 🙂
    2 points
  3. Flotte bilder som vanlig! Denne plassen vil bli mye brukt her i huset, den har liksom alt, hav, sletter, flotte fjell og hvite strender i tillegg til fin base. Perfekt for favoritten Starfighter!
    2 points
  4. Tok meg endelig tid i jula til å sette meg inn i dette - enormt mye artigere, f.eks. på ENGM, med "god" AI-trafikk, altså mere virkelighetsnært, selv om enkelte ruteplaner er fra 2019. Uten AI Manager helt til slutt i bilderekka.
    2 points
  5. Her skal det testes! https://flightsim.to/file/25434/oslo-gardermoen-airport-engm
    1 point
  6. Velkommen tilbake! Da var endelig verision 2.0 her! Håper det smaker! 😄 Hele flyplassen er laget på ny med: høyoppløselig terreng modell fra Kartverket høyoppløselig flyfoto fra Google de samme gode modellene fra Jan Tore Elvheim hundrevis av nye håndplasserte objekter og vegetasjon rullebanebelysning basert på AIP terrenglys rundt flyplassen basert på bilder fra området parkering og taxi basert på AIP og skal være AI kompatibel 🤞 kompatibilitet med Sim Update 7 og Nordics Update apron og rullebane texturer som samsvarer med fargene i virkeligheten og sikkert noen flere ting jeg har glemt hehe Flyplassen kan lastes ned her: https://flightsim.to/file/210/ensd-sandane-airport-anda Om dere skulle finne mangel eller feil så er det bare å si ifra endten her eller i kommentarfeltet på flightsim.to Her er noen flere preivews:
    1 point
  7. Det ble ikke så mye flyging på meg dette året som ønsket, avslutter likevel med en Yak-4 flight fra i dag hvor mann både fikk utdøvd CAS og litt dogfighting mot BF'er i vinterkulden. Godt nyttår til dere alle.
    1 point
  8. https://www.twitch.tv/videos/1246842727
    1 point
  9. Jeg har problemer når jeg skal bruke musen på brytere i cockpit. Det ser ut til at klikkpunktet ligger ut til venstre for hver bryter. Jeg får ingen reaksjon når jeg klikker rett på bryteren. Dette har oppstått for meg etter sim update 7 (og ser ut til å gjelde i alle fly). Det er ganske frustrerende når en må jobbe for å finne nøyaktig hvor klikkpunktet er. Er det flere som erfarer dette?
    1 point
  10. Ja, dette er jo et sant styr i SDK'en hvis man ikke kjører full oppløsning, så det kan nok hende at det smitter over i selve simmen også. Ergerlig. Hjelper det med f.eks. Legacy-modus på mus (Cockpit Interaction System), eller hva det nå heter? Prøv evt. en annen mus, har vært litt styr med wireless-mus og msfs tidligere.
    1 point
  11. Dårlige lyder på flyet. Skjønner ikke hvorfor lyd er noe som bestandig aldri blir prioritert. Høres jo ikke ut som en twinotter i det hele tatt.
    1 point
  12. Lagre den her så kan du hente når det passer 😉
    1 point
  13. Har nå sjekket skjermoppløsning og render scaling. Disse er korrekt. Det er nok andre forhold som skaper dette. Og som Robert sier: du må treffe rett på og helst godt innzoomet...
    1 point
  14. Samme problemet her Oppløsningener 1920 x 1080 (16:9) og render scaling er 100 Opplever at jeg må være bortimot rett på der jeg skal trykke og helst godt innzoomet for at det skal fungere tilfredstillende Kom etter siste oppdatering
    1 point
  15. Helt enig ,bedre med "REAL" maskiner som frekventerer på de forskjellige flyplassene en defaultflya
    1 point
  16. Hvis flyet står stille kan du sette dronekameraet der du vil.
    1 point
  17. Kodiak er sikkert super, men mistenker at jeg kommer til å foretrekke Twin Otter når den kommer, satser på at den blir minst like bra.
    1 point
  18. Får det gjerne når oppløsningen ikke stemmer helt med skjermen. Prøv å justere oppløsningen litt slik at du enten bruker full skjermoppløsning eller en faktor av den (f.eks. 50%). Hvis du har f.eks. 4K med 3840x2160, så er 50% av det = 1920 x 1080. En oppløsning på f.eks. 1920 x 1440 vil av og til gi det problemet ditt. Gå også inn på oppsett for grafikk og se at du har "render scaling" = 100.
    1 point
  19. Ja, venter også på Aerosoft Twin Otter, skal vel komme rett over nyttår?
    1 point
  20. Ja og her kommer Andøya Scenery Pack v1.0: https://flightsim.to/file/25244/andya-scenery-pack-enan God Jul!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...