Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 13. aug. 2021 i alle områder

  1. https://flightsim.to/file/16350/cessna-208b-grand-caravan-ex-improvement-mod?fbclid=IwAR2sg88_S5AijPoasXzE5FlSYSt5cDXcN09rIGx1Sm_C5GScNyawiY3ceg0
    3 points
  2. Heisann! Jeg har gjort noen investeringer siste året i utstyr og er klar for å kvitte meg med noe gammelt. Jeg lurte litt på om jeg skulle selge dette på Finn, men så tenkte jeg at kanskje noen som av ulike grunner ikke har mulighet til å kjøpe dette, kan få samme gleden av det som jeg har hatt de siste årene. Send meg gjerne en PM med litt info om hva du har lyst på og hvorfor, så finner vi ut av det. Har du et godt formål som trenger alt, er det supert! Viktig: Dette må hentes i Oslo. Målet er å gi dette til noen som trenger det, ikke til noen som ønsker å selge dette videre Produkter: Saitek Cessna Pro Pedals (rudder pedaler). Fungere strålende. Thrustmaster Warthog Throttle: Pinky-switch på høyre side synger på siste verset og den er litt slakk i høyre spak, men ellers fungerer den utmerket. Thrustmaster Warthog Base (uten stikke): Her må du skaffe en stikke selv, men basen fungerer godt. Må kanskje inn med ny grease da den er noe stiv.
    1 point
  3. Denne hadde jeg ikke fått med meg at fantes 🙂
    1 point
  4. Ny oppdatering Working Title CJ4 v0.12.7. This version brings some post MSFS Sim Update 5 fixes. https://www.workingtitle.aero/packages/cj4/2021/08/12/cj4-release-v0.12.7.html
    1 point
  5. Den er litt gammel den tråden jeg lenket til, og tror det har blitt endret i ettertid at du må være tilkoblet nett for å starte MSFS. Har lest (fritt etter egen hukommelse) at på Xbox finnes det en option for å slette alt av skylagring knytta til MSFS. Prøver å finne tilbake til hvor jeg leste det, men finner det ikke igjen. Usikker på om du har tilgang til en X-box, men kan jo være et siste desperat forsøk før du gir opp og venter på fiks fra Asabo/MS?
    1 point
  6. Ola Haldor Voll, jeg hadde problemer med ctd hele tiden etter wu4 og fant ut at det var strømforsyningen på PC’en som var problemet. Hadde en 750 w som jeg trodde var helt ok ( kun noen år gammel) men etter å ha lest på forum, byttet jeg til en ny 1000w steømforsyning, og etter det har alt gått helt fint ( med unntak at et eller annet i community mappen etter SU5)
    1 point
  7. Som Jan Reidar sier. Gear down før flap 15.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...