Gå til innhold

Geir Haugmo

Premium Medlem
  • Innholdsteller

    301
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Geir Haugmo

  1. Fantastisk. Da er det mulig man tar seg en mimretur en gang i blant. 🙂 Får du lagt inn en glidebane på 3,6 grader på 24? Localizer var også litt offset. Kjempefint at du har tatt deg tid til dette .
  2. Artig. Har noen timer i BUG. Så gjør det vel ikke noe at den var en Classic 737-500. 🙂
  3. Litt å titte på før utgivelsen. https://www.youtube.com/channel/UCJku5jC23Y0MkmPqU7CZhog
  4. I FSX brukte jeg et program som heter CumulusX. Veldig morsomt og bra simulering av termikk. Det ble laget noen missions bl.a. hvor man simulerte ridge running ved Mifflin, som jeg hadde mye glede av. Jeg spurte Luerkens for lenge side om han hadde noe planer med MSFS, men desverre ikke på det tidspuktet. http://www.luerkens.homepage.t-online.de/peter/
  5. Hmm, ok. Kan man lagre den posisjonen så den ligger der så lenge jeg behøver den?
  6. Hei, Jeg har begynt å fikle litt med dronekameraet. Er det mulig å sette kameraet på et gitt punkt så det står stille? Jeg hadde tenkt å plassere kameraet der stuevinduet mitt er og filme fly som passerer. 🙂 Litt som som F3 virker i DCS. Synes ikke akkurat disse settingene er så lette å finne ut av.
  7. Jeg har lastet ned siste versjon og er nå plaget av at simmen krasjer. Det skjer etter jeg er airborne . Prøvde med et annet standard fly , og det samme skjer. Har noen opplevd det samme? Jeg har bare ENFB og F-104G i community mappen foreløpig, men har ikke slettet alt innhold. Ennå.
  8. Der var det 2 svar ja. 🙂 Takk for det. Hadde ikke sett rådet fra SSW så jeg følger det. Jeg har litt dårlig erfaring fra tidligere programmer hvor ikke alle filer blir slettet ved å kjøre exe. Da har det blitt kaos og reinstallasjon.
  9. Jeg har vært forsiktig med å ha tilleggsprogrammer foreløpig. Nå har jeg lastet ned V2. Hva er den beste fremgangsmåten for å innstallere denne versjonen når man allerede har V1? Jeg regner med at det ikke bare er å kjøre V2, så erstattes V1 ?
  10. Kjempebra! Artig å bruke en flyplass hvor man har lagt ned noen tusen timer. Gleder meg til fortsettelsen.
  11. Ute ... https://secure.simmarket.com/sim-skunk-works-lockheed-martin-tf-104-g-for-msfs.phtml
  12. Som Jan Reidar sier. Gear down før flap 15.
  13. Ovarennet i Holmenkollen er borte. Har prøvd diverse settings uten hell. Noen som vet?
  14. Den synes jeg var unødvendig Tom. Teigo har valgt sin måte å premiere medlemmer som har valgt å støtte forumet økonomisk. Det synes jeg du skal respektere uten å komme med sure oppgulp.
  15. Det er realistisk. Da jeg fløy opp til mitt første sertifikat bemerket inspektøren at vindpølsene i begge ender av rullebanen viste forskjellige vindretninger. Om det er tilsiktet i simmen er en annen sak......
  16. God Jul. Fint å høre at folk støtter flightsim.no.
  17. Mulig jeg er sløv som ikke har sett dette før, men. Tenkte jeg skulle sjekke forholdene i Bodø siden det er litt vær der i dag. Jeg lastet opp en liten tur og fant meg selv på banen. Jeg så meg litt rundt og så litt bevegelse på minhøyre side. Var det noe galt med grafikken? Så zoomet jeg inn på trærne og så at de beveget seg i den sterke vinden. Jøsses, det var uventet. Og fint. Beklager lyden . Jeg hadde nyheter på den andre skjermen. 🙂
  18. Jeg tror den finnes i Deluxe utgaven også. https://www.gfinityesports.com/article/3615/microsoft-flight-simulator-2020-release-date-specs-multiplayer-cost-vr-alpha-gameplay-beta-modding-and-more-for-pc-and-xbox-one
×
×
  • Opprett ny...