Gå til innhold

YngveP

Members
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

YngveP's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ola Haldor Voll, jeg hadde problemer med ctd hele tiden etter wu4 og fant ut at det var strømforsyningen på PC’en som var problemet. Hadde en 750 w som jeg trodde var helt ok ( kun noen år gammel) men etter å ha lest på forum, byttet jeg til en ny 1000w steømforsyning, og etter det har alt gått helt fint ( med unntak at et eller annet i community mappen etter SU5)
 2. Thomas jobber med en ny oppdatering for å få dem tilbake. Skyldes en oppdatering at Japan Sceney i SU5 som asobo (microsoft) har gjort
 3. Er det noen flere som har "mistet" Thomas sin Askøybro og Sotrabro i siste oppdatering? Regner med at det kan skyldes en Japan oppdatering i denne siste word update 5? Han brukte jo jo noen broer fra Japan scenery? Evt. er det noen som har en løsning? PS. Jeg er også en av de som har hatt flere CTD etter at jeg installerte Community mappen igjen. Regner med at noe der ikke er kompatbielt?
 4. Du ser de veldig godt fra Storetveit- Minde-Wergelandområdet, der er begge godt synlig 😀
 5. Veldig fine oppgraderinger du har laget. Klarer du å legge inn de to mastene på Løvstakken også, er gode landemerker når man kommer inn over Bergen?
×
×
 • Opprett ny...