Gå til innhold

YngveP

Members
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

YngveP's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Gunnar Kan det være at du har installert "Bergen, Norway Landscape" fra Flightsim.to? (den som skulle fjerne noen trær?) Mener jeg fikk noen ekstra store spikes da jeg installerte denne. Etter at jeg fjernet den igjen har jeg ikke hatt de "store" spikes'ene (samme som du har på bildet), men kun de små som av og til dukker opp på småøyene rett sør for flyplassen ved innflyging
  2. Jeg ser noen få spikes som spretter opp hver gang jeg kommer inn fra sør, ( flyr veldig ofte Flesland), de forsvinner når jeg er like ved dem rett før landing, spiller ingen rolle hvilken flytype jeg bruker. Disse kommer opp på et par små øyer rett sør for flyplassen. Er det samme om det er med eller uten google maps.
  3. Hei Geir. Det er ikke bare hos deg, jeg har akkurat det samme, og mener det har vært lenge, i alle fall før su 7. Det humper og spretter noe alldeles forferdelig, så en blir skikkelig sår i ræ….
  4. Ola Haldor Voll, jeg hadde problemer med ctd hele tiden etter wu4 og fant ut at det var strømforsyningen på PC’en som var problemet. Hadde en 750 w som jeg trodde var helt ok ( kun noen år gammel) men etter å ha lest på forum, byttet jeg til en ny 1000w steømforsyning, og etter det har alt gått helt fint ( med unntak at et eller annet i community mappen etter SU5)
  5. Thomas jobber med en ny oppdatering for å få dem tilbake. Skyldes en oppdatering at Japan Sceney i SU5 som asobo (microsoft) har gjort
  6. Er det noen flere som har "mistet" Thomas sin Askøybro og Sotrabro i siste oppdatering? Regner med at det kan skyldes en Japan oppdatering i denne siste word update 5? Han brukte jo jo noen broer fra Japan scenery? Evt. er det noen som har en løsning? PS. Jeg er også en av de som har hatt flere CTD etter at jeg installerte Community mappen igjen. Regner med at noe der ikke er kompatbielt?
  7. Du ser de veldig godt fra Storetveit- Minde-Wergelandområdet, der er begge godt synlig 😀
  8. Veldig fine oppgraderinger du har laget. Klarer du å legge inn de to mastene på Løvstakken også, er gode landemerker når man kommer inn over Bergen?
×
×
  • Opprett ny...