Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 14. okt. 2020 i alle områder

  1. ORBX annonserer at ENNO er på vei. Ser veldig bra ut. Vi håper på flere norske flyplasser.
    6 points
  2. Har feriert noen ganger på Varangerhalvøya, så det er ekstra artig at flyplassene rundt den værharde kysten har fått sine ekstreme opp-pussinger . Måtte sjekke forholdene etter patch 4, og kan bekrefte at alt er såre vel. Her noen bilder fra Båtsfjord til Vadsø.
    6 points
  3. Jeg jobber med byggningene på ENEV og noen at par av dem begynner å bli ferdige i Sketchup. Mangler fortsatt flere bygg og de ferdige modellene må behandles i Blender for å få liv i dem. Er det noen som kunne tenke seg å se litt på areal photo, runway, taxiways etc? Legger ved noen bilder fra Sketchup. Har også en modell av terminalen på ENBN som er ferdigbehandlet i Blender, men den kan vi komme tilbake til senere.
    5 points
  4. Har rettet opp noen feil i 0.0.2 og lagt til mer oppmerking på bakken. Har også fikset opp GA området litt og gjort mer terraforming rundt endene av rullebanen. testversjon v0.0.3
    4 points
  5. Takk til Sondre, som lot meg bruke hans prosjekt, og noen modeller for å ferdigstille mitt Henning Bush airstrip prosjekt. Det gikk raskere takket være det som allerede var gjort der! 🙂 Flystripa ligger nå på flightsim.to https://flightsim.to/file/1737/bush-airfields-of-norway-henning Nå ser jeg at noen ikke får opp strømpålene på mitt Røra Svarva scenery. Jeg trodde jeg brukte generic master fra default MSFS, men mulig jeg ikke har gjort det, og i så fall gjort feilen i god tro. Det må jeg fikse. Noen andre som kan bekrefte at de ikke får opp strømmastene på mitt Røra Svarva scenery, så bare si fra, så jeg kan få bekreftet det. 🙂 Håper dere liker den.
    4 points
  6. Veldig enkelt å holde oversikt om man har konto på flightsim.to der så og si 90%+ av de norske sceneryene er
    2 points
  7. 1 point
  8. Jeg bruker ikke vannfiks, og merket heller ikke problemer med vann, men det var ikke tema for denne turen 😙
    1 point
  9. Har rundt 300 timer i seilfly over den plassen...gleder meg😁
    1 point
  10. Nærmest vokst opp på den stripa, så dette skal bli utrolig gøy 😀✈️
    1 point
  11. Den skal inn her Bare å takke Finni for flott jobb 😉
    1 point
  12. Du har jo bidratt bigtime opp gjennom åra også Andrew, så på tide du får tid til å fly litt også. 🙂
    1 point
  13. Vadsø er nå tilgjengelig på flightsim.to for nedlasting. Stor takk til AW som alltid hjelper til. Vadsø har blant annet en bratt 1.5% rullebane og en 30m høy klippe på østenden. Her er veldig ofte skyet, så man har god bruk for localizeren. Den har også groove textures på rullebanen, korrigert lys, apron, bygninger, og litt bedre terreng. Det er to versjoner av flyplassen i zip'en, sånn i tilfelle grooves ikke ser bra ut med ulike grafikkinnstillinger. Dermed er Varangerhalvøya ferdig! Nå skal Berlevåg og Båtsfjord finpusses (rullebanene er ikke så bra), og alle skal gjøres klare til vinter. Regner med å oppdatere dem enkeltvis, men kanskje jeg i framtiden skal laste dem opp under i én zip? Litt usikker. Kritikk og råd og sånt tas alltid imot med takk. Nedlasting: https://flightsim.to/file/1677/envd-vadso-airport-vadso
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...