Gå til innhold

rugsvea

Members
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  1

rugsvea vant sist dagen den 16. mai 2018

rugsvea hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

16 Good

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det vare egentlig det jeg tenkte på. Fortsatt mye jobb igjen på modellene for å få dem klare med PBR, AO etc
 2. Jeg jobber med byggningene på ENEV og noen at par av dem begynner å bli ferdige i Sketchup. Mangler fortsatt flere bygg og de ferdige modellene må behandles i Blender for å få liv i dem. Er det noen som kunne tenke seg å se litt på areal photo, runway, taxiways etc? Legger ved noen bilder fra Sketchup. Har også en modell av terminalen på ENBN som er ferdigbehandlet i Blender, men den kan vi komme tilbake til senere.
 3. Jeg er på fortsatt på utkikk etter Saitek Radio Paneler, men skulle også hatt en Saitek FIP eller to. Noen som har noe slikt liggende som de ønsker å kvitte seg med?
 4. Noen som har et Saitek Radiopanel de ønsker å kvitte seg med?
 5. Er det noen som har liggende en ekstra Saitek USB throttle som de kunne tenke seg å selge?
 6. Nei desverre....alt er solgt
 7. Jeg har følgende til salgs grunnet nytt prosjekt: Saitek BIP (kr 900) Saitek Switchpanel (kr 800) Saitek Radio Panel (2 stk) (selges samlet kr 1900) Saitek Multi Panel (kr 900) Boeing 737 EFIS panel (Flightsim PM) (kr 2200) Goflight MCP Pro (kr 3000) Goflight GF-46 (kr 600) Goflight GF-166 (2stk) (selges samlet kr 1300) Goflight GF-P8 (kr 600) Goflight T8-2 (kr 600) - Alt Saitek utstyret er fra 2015 (Det meste kommer i embalasjen) - 737 EFIS panel er ikke brukt - Goflight panelene er brukt og leveres uten kabel Kjøper betaler frakt Mulighet for pakkeløsni
×
×
 • Opprett ny...