Gå til innhold

"Mig Killer"


Anbefalte innlegg

Milviz holder på med mange prosjekter for tiden. Et av disse er en F-4E Phantom II. Jeg har så vidt startet å male på denne, og den første jeg lager en en "Mig Killer" fra 337 Th TFS.

Det vil si at Flyet opptrer her i en drakt fra 1984, mens den røde stjernen på venstre air intake stammer fra MIG nedskyting i 1972.

 

F-4E modellen er under utvikling, og det er et stykke frem til den er klar. Det betyr at jeg bare kan gi svært begrensede kommentarer til denne.

 

F4couple2.jpg

 

F4couple.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

DETTE er et fly som gir like kraftige vibber som Starfightern ( den har jo tross alt 2 Starfighter-motorer  ;) ).  Skvadroner med Phantom II var ofte på besøk i Bodø under "den kalde krigen",  og etter at F-15 overtok,  fortsatte det med besøk fra "Reservestyrkene" som fløy F-4 i lang tid .  Husker æ ble så sjokkert under en heftig flyøvelse,  da æ kom i prat med noen av pilotene...... ,  det var tannleger,  lærere og snekkere (?!) som fløy Phantom II i fritiden  :D .  Gleder meg til denne modellen Gunnar,  og det er betryggende at du har kontroll på malekostene.  Håper MILVIZ lager egen installer for P3D2  ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Er Phantomen overhodet å se noen gang på noe airshow i Norge, eller er den helt stallsatt?!

 

Den er vel for det meste stallsatt,  men på Bodø Air Show 2008 kom de en fra Tyskland.  Den gjorde bare en kjapp overflyvning,  landet og ble vist fram på statisk display.  Heldigvis var jeg der da den kom,  så æ fikk med meg både lyd og åsyn  ;D

 

ph1.jpg

 

ph2.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ahh. Kult. Den godbiten der skal ned når den dukker opp, ingen tvil.

Eneste nærkontakt jeg har med den maskina er under førstegangstjenesten i -89 når vi "styrte" dem rett over huet på oss og pekte dem på mål lenger unna.

Det var også tyskere mener jeg og jeg skjønner meget godt hvorfor du skriver dette Andrew:

"Follow the smoke, and find the Phantom".

Det lå en mengde tykke svarte pølser med parafinrøyk på kryss og tvers over hele området når de var ferdige.

 

Gleder meg til denne Gunnar.

Blir det ett nytt FLG etter hvert håper jeg du vurderer å dukke opp og holde ett lite painte kurs for oss vanlige dødelige?

Dine liveries ser som vanlig helt konge ut.

Keep up the good work.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ønsker meg en kamuflert en, olivengrønn over grå, uten for mye prangende haitenner og slikt. Liker de best "rene", men kan ikke fordra helgrått. Cirka som linket til. Tror Marinen sine og var kamuflerte, men vil ikke lete akkurat nå, holder på med et ENZV foto.

 

http://www.aviationgraphic.com/airplanes/169-rf-4e-phantom-ii-3550-ag51-jp-161.html

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow, kult! Nå har ikke jeg sett no annet enn Panavia Tornadoes og F-18 tomotors fightere på airshows. Tornadoen sist på NATO tiger airshow på Ørland. Er Phantomen overhodet å se noen gang på noe airshow i Norge, eller er den helt stallsatt?!

Helt stallsatt er de ikke, ihvertfall ikke riktig ennå, men de landene som fortsatt flyr Phantomen (Hellas, Tyrkia og Japan) prioriterer mildt sagt ikke airshows i Norge særlig høyt. Så vil man se en Phantom i lufta må man nok ut på tur ;)

 

Sikkert noen her inne som ikke har sett denne videoen fra "Phantom Pharewell" i fjor, masse jet-porno.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...