Gå til innhold

Beta2 til DCS A10-C er kommet


Anbefalte innlegg

  • Svar 238
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Posten brukar vel, i bunn og grunn snaue 3 min på fortolling. Men dei skal snuble i pakken din i 19 timar, så skal dei sjå på den i 3 timar før dei nyttar han til lunsjbord i to timar. Deretter skal den takast med på sightseeing og synast fram til heile slekta. SÅ etter at den har vore gløymt på ei hylle i 3 dagar finn dei den. Akkurat då kjem sjefen inn og du er heldig. For han ser på datoen at denne pakka er på overtid ihjå dei. Han stemplar den og sender den til deg, via stikk motsatt ende av landet og du får pakka di snaue 2 veker etter at den ankom landet. smile

Haha, kan virke som du har rett. Men hadde jeg vært toller og fått inn en A-10 HOTAS, hadde det nok fortollingen tatt noen uker ja, må jo teste varene :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenkte å slenge inn litt flere bilder, er jo tross alt en screenshot tråd :)

 

Har ikke fått knipsa så mange bilder fra Beta'en enda, største visuelle forandring er vel at de har lagt inn haze, samt en "semi" dynamisk vær motor.

 

Anyways:

 

ScreenShot_001.jpg

Kalle tar en "climb-out" etter å ha pepra en liten rekke med lastebiler

 

ScreenShot_002.jpg

Rett etter ovenstående, men litt mer perspektiv

 

ScreenShot_005.jpg

Kalle igjen, ble mye pepring etter han var tom for bomber og raketter :)

 

ScreenShot_007.jpg

Fin fin landing av Kalle etter å ha tømt absolutt alle våpenlagre over fienden. (Og de har enda ikke fiksa lyd bug'en etter en client har skutt tom kanonen) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har endelig fått litt tid til å teste Beta 3 nå i helga, og nå virker det da som om de nærmer seg en release candidate. Okay, de har fjernet Nevada sceneryet, men det er mye nytt, det virker også som om de har begynnt å optimalisere ting litt da jeg har langt bedre fps i Beta 3 enn jeg hadde i Beta 2. Flight modellen har også fått seg en oppgradering, og endelig ser det ut til at roll raten er slik den skal være, det er også utrolig kult å høre radio "chatter" fra andre friendly units, det får det hele til å vire mer levende.

 

Er det bare jeg som ikke har fått med meg at de har lagt til en ny Hercules-modell?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mener å ha lest et sted i ED forums at det er snakk om 6-8 forskjellige fly de kan komme med ettersom de har tilgang til nok data og lisens til å bruke de. Husker ikke hvilke modeller, men jeg mener å huske F/A-18 og F-16 på den lista, pluss da de russiske Mig og Su variantene.

Mulig jeg er helt på jordet nå altså :=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...