Gå til innhold

Øyvind Haldorsen

Members
  • Innholdsteller

    360
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Øyvind Haldorsen

  • Bursdag 23. mars 1978

Øyvind Haldorsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg legger inn noen screenshots av Tromsø . Tromsdalstinden oppe til venstre, ENTC nede til høyre (eller, der flyplassen skulle vært...). Kameraet ser mot sørøst. Prøvde å få et slags "innflyvningsbilde" mot sør.
  2. Bare av ren nysgjerrighet; har de fått med seg såkalt "cascading damage effects", altså at hvis man får en skade på flyet i kamp, så kan den skaden etterhvert føre til at andre feil oppstår som følge av den?
  3. [color:#FF0000]Les hele posten før dere klikker på linken, ellers blir dere (kanskje) skuffet![/color] Jeg fant en link til en dokumentar som heter The Art of Flight, men jeg ble [color:#FF0000]grundig lurt[/color] av tittelen! Håpet først på en dokumentar om flyvning, og ikke noe så vanvittig kjedelig (i mine øyne) som snowboard-kjøring . Men siden det faktisk vises litt heftig ordentlig flyvning der, begynte jeg å lure på om det finnes dokumentarer om flyvning slik vi definerer det, og mer spesifikt; ekstremflyvning! Ikke aerobatics, men der de mest krevende og ekstreme pilot-hverdagene settes i fokus (og gjerne med filming i samme kvalitet som i traileren over ). Nå dagdrømmer jeg nok, men fy svarte, det kunne blitt tøft... :crazy:
  4. Tøft å se malingen til VFA-115 igjen . Jeg var med i en virtuell VFA-115 da Jane's F-18 var "in" (for ca. 10 år siden)...
  5. Å herregud! Jeg hadde nok fått rage av noe sånn, ja!
  6. Prøvde å google meg litt frem og tilbake, men det var helt umulig å finne noe konkret informasjon om hva det programmet heter på engelsk... rart...
  7. Det der ser da ikke ut som en fair fight . En flanker uten våpen og en Falcon fullstappet med godsaker! Bare å slippe bombene og drivstofftankene, så ser man hvem som vinner .
  8. Og nå er den jo her i nettbutikken "vår" også . Dere som bestilte den fra Amazon; hva kostet den totalt?
  9. Det hadde vært veldig tøft med Super Hornet, ja! Har gode minner fra Jane's . Håper også inderlig at de lager nye områder man kan boltre seg i/over. Korea hadde vært fint!
  10. Jeg prøver fortvilt å finne en god bok om SR-71, men jeg har store problemer med å finne noe bra. Amazon har noe, men det virker som de bøkene bare tar for seg enkeltaspekter ved flyet. Jeg er ute etter en slags "alt-i-ett"-bok. Hadde jeg vært søkkrik, hadde jeg kjøpt "Sled Driver", men den koster flesk... Håper noen kan hjelpe...
  11. Har du en hjemmecockpit eller har du godsaken på skrivebordet? I såfall, hvordan fungerer det? Av bildene jeg har sett av stikka virker det som at den blir veldig høy, og at det da kan bli ubehagelig å ha den på et skrivebord...
  12. Jeg bruker dette headsettet, og synes det er helt fantastisk! Veldig god lyd, mikrofonen er veldig bra, og det er behagelig å ha på seg over lengre tid.
  13. Den Kulula-painten var skikkelig tøff! "Flying 101" ...
  14. Det er et veldig pent fly! Jeg er spent på å se hva PMDG har å komme med...
×
×
  • Opprett ny...