Gå til innhold

Flykino fjernes


Kim-Svenson

Anbefalte innlegg

Hva om de kutter ut overvektige personer. Kan fort bli noen ekstra kilo å spare inn her. :D

 

Det der må være den minst gjennomtenkte posten jeg noensinne har lest her på forumet. Selv om det sikkert var ment som en uskyldig spøk, så burde du tenke deg om både en og to ganger før du skriver noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flyselskapet begynner i november å plukke «fly-kino»-utstyret ut av 200 av flyene sine' date=' [b']i første omgang fra fly som trafikkerer de korteste innlandsrutene[/b]

Jag har då ingenting emot att dom tar bort skärmarna som oftast sitter så långt bort att man iallafall inte ser ett jota va vad som visas. Klarar mig helt fint utan film på korta och mellanlånga flygningar. Flög till Johannesburg en gång och tittade inte på film på hela vägen, däremot lyssnade jag på KLM´s club radio som jag tycker är synd om dom skulle ta bort. Folk borde läsa lite böcker istället på flygningarna, alltid lär man sig något :)

 

Hva med fjerne flykino og erstatte det med power ports i alle seter i ökonomiklasse siden folk(som meg) har med private pcer pâ fly?

Inte så dumt förslag egentligen. Frågan är ju om det är många som tar med sig bärbar PC om det inte finns IFE i flygplanen = blir mycket extra vikt ändå. Det är ju inte ofta dom väger in bärbar dator med övrigt handbagage, så blir det en extra total vikt ändå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva om de kutter ut overvektige personer. Kan fort bli noen ekstra kilo å spare inn her. :D

 

Det der må være den minst gjennomtenkte posten jeg noensinne har lest her på forumet. Selv om det sikkert var ment som en uskyldig spøk' date=' så burde du tenke deg om både en og to ganger før du skriver noe sånt. [/quote']

herregud saa haarsaar man skulle vaere da.

Heller folk som deg som gjoer at man skal vaere saa politisk korrekt for tiden, at folk ikke kan ta en spoek er deres problem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...