Gå til innhold

Kim-Svenson

Members
  • Innholdsteller

    55
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kim-Svenson

  • Bursdag 17. mars 1981

Kim-Svenson's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det er jo en fordel det.. Syns det var fort.. Bra service da
  2. Jeg har lenge lurt på om jeg skulle bestille meg en flyfilm fra http://www.justplanes.com/ Men lurer litt på om det er noen som har erfaring med kjøp fra dette nettstedet og deres erfaringer med levering og betaling.
  3. Da er vi på nett.. Hørte en del, så da regner jeg med at det er der det skjer.. Men er det mulig å se hvem som er pålogget uten å bruke VATspy?
  4. Har lasta ned SB for fsx. Skriver inn user ID, og passord og logger meg på server: VATSIM: EUROPE-C2 fra vatsim mens fsx kjører. Men ser ingen aktivitet der, heller ingen av de andre serverne som ligger i SB. Gjør jeg noe galt?
  5. Da får jeg skru på, og være "stand by". Kanskje jeg får hørt han og kanskje jeg får tatt opp hans fine komentarer... hehe
  6. Det skal sies at denne Isak ikke lenger er i tjeneste. Dette rt hverken bekreftet eller ubekreftet. Bare noe je har lest. Kanskje noen vet om dette er tilfelle? Hadde hvert morsomt å hørt han i dag, dersom han er i tjeneste vel og merke.
  7. Fant vist en link fra noen år tilbake, med Isak i tårnet. Tenkte det kunne være litt morsomt for nye og/gamle brukere og gjennoppleve dette Karen.. www.bowlinghallen.no/Isak.zip
  8. Noen som vet om det finnes flere servere hvor man kan kople se på. Det er så jeg vet, bare den standar serveren til over sørnorge! Noen som vet om det finne slike i andre deler av verden?
  9. Mange bra innlegg. Jeg får se hva jeg gjør i morgen. Alt kommer an på Sankt Peter og hva slags vær han steller i stand i morgen og hva som skjer ellers.
  10. Jeg har planer om å ta en tur til Gardermoen neste tirsadag 26, for å spotte litt. Spotte i seg selv er greit, Men hvordan kan man få sjekket hvilken RWY som er aktiv før man kommer? Blir samme bane brukt for både takeoff og landing, en til landing og en til takeoff?
  11. Hva blir det neste... http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=194119
  12. Hvor mange landing/takeoff i timen er det på ENGM på en helt vanlig da? Tenkte å ta en tur i august når jeg har ferie, for å sjekke forholda. Men det er vel ikke noe morsomt hvis det er lang vente tid mellom hendelsene?? Men får prøve å ta med litt kaffe, kikkert og en radio, så blir det sikker knall
  13. Kim-Svenson

    Vatsim

    Jeg prøver igjen; Jeg har laget meg en vatsim konto, men er ikke helt med på hvordan jeg logger meg på dette systemet. Er det det samme som Spygames i FSX? Kan noen forklare meg hvordan dette gjøres og hvilke programm(er) man eventeult trenger for å logge seg på.
×
×
  • Opprett ny...