Gå til innhold

Banknorwegian


Ole Helberg

Anbefalte innlegg

Har ikke noe greie på det, men syns kanskje de satser litt voldsomt nå med egen bank også. Kanskje lurt å heller først sørge for å kvalitetsforbedre det man vet de oftest er gode på og hittil har lykkes over all forventning med, nemlig å fly folk hit og dit?

 

Det virker kanskje litt som et forsøk på å bli et norsk svar på Ryanair, med bransjer både her og der (lik Ryanair forsikring, Ryanair kreditkort, Ryanair Casino mm.) i en fase hvor Norwegian tross alt satser enormt ift. nye ruter/ny hub og ikke minst milliardbeløp i alle de nye flymaskinene.

 

Men for all del, Kjos er ingen dum forretningsmann og det ligger sikkert velkalkulerte beregninger og markedsanalyser til grunn for en slik satsing også.

 

Lykke til i hvertfall! :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ser på det som ett + hvis et selskap klarer å utvikle nye forettningsområder. Selv om de har "slitt" med lav punktlighet i en periode betyr ikke det at de skal stoppe å utvikle seg på andre.

Det er vel ingen tvil om at merkenavnet Norwegian er sterkt, og derfor gir ekstra mulighet til å utvikle andre produkter.

Jeg ser ingen problemer med å kjøpe reise, forsikring, hotell, leiebil med mer fra en og samme leverandør. Dette koster jo penger, så når en i tillegg kan bruke disse som bank, blir valget enda enklere.

 

For ordens skyld har de jo Cashpoint oxo, det å er jo et pluss for en som bruker Norwegian 4-5 ganger i året til utlandet :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Genialt, Norwegian! Stå på, dere er det nye Braathens og kommer helt sikkert i mange år fremover jevnlig til å gi SAS en på tygga!

 

Litt kult også nå å se Norwegian logoen på hangarveggene til tidligere Braathens tekniske på Sola. Jeg sørger ennå over at Braathens forsvant, men det er en grei erstatning å nå se Norwegian sin logo der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Genialt' date=' Norwegian! Stå på, dere er det nye Braathens og kommer helt sikkert i mange år fremover jevnlig til å gi SAS en på tygga!

 

Litt kult også nå å se Norwegian logoen på hangarveggene til tidligere Braathens tekniske på Sola. Jeg sørger ennå over at Braathens forsvant, men det er en grei erstatning å nå se Norwegian sin logo der. [/quote']

 

Enig med deg Olav. ettersom Braathens sto veldig sentralt i min familie er det gøy å se at norwegian som hovedsaklig består av gamle BU ansatte (det samme gjelder DY's handlingagenter) puster SAS i nakken. Norwegian har klart å ta vare på den særegne braathens ånden blandt de ansatte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...