Gå til innhold

Fredrik Rise

Members
  • Innholdsteller

    307
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Fredrik Rise

  1. 10 of en halv time.. Pøh! I dag gjorde jeg unna den lengste flighten I verden med Boeing 777-200 LR. Atlanta-Johannesburg
  2. Driver Jet2 aa flyr mye for NAX? I skrivende stund er det 3 757'er under NAX Callsign paavei til Oslo. http://i677.photobucket.com/albums/vv132/gigik/NAX.png
  3. Noen ganger lønner det seg å bla langt tilbake i tid på dette forumet. :grin:
  4. Hvorfor stiller ikke Mexico med et lag i sommer-OL? Fordi alle mexikanere som kan løpe, hoppe, klatre eller svømme er i USA.
  5. Bodøværingen kom inn på sexsjappa – slængte dokka på disken og sa: - Dæven han tykje og han gammel-Erik og sattan i hælvette – dokker har solgt mæ ei mainnedokka jævla svinpeisa! Innehaveren: Nu skal du pinadø bare hoilde kjæften på dæ din din jævla hæstkuk – du har jo fan mæ blåst ho opp på vranga!!
  6. To tomater gikk langs vegen. så snur den ene seg og roper til den andre: "Pass deg det kommer en bil!" Den andre tomaten sier deretter: "din dust, nå ødela du hele poenget med denne vitsen"
  7. I dag når jeg kom fra OSL for å tilbringe mitt ene døgn i hjembyen så jeg overnevnte så parkert på MIL. Hvilket selskap er dette noen som vet?
  8. Jeg flyr COA fra Oslo til Charlotte NC med en 4 timers layover på Newark. Gjør denne turen temmelig ofte da jeg bare er i Norge i 2 uker i slengen da jeg jobber 2/4 turnus i nordsjøen og jeg og samboeren min bor i Charlotte. Prisene ligger rundt 4700 til 6000 kroner alt ettersom. Continental synes jeg er et relativt bra selskap, service er midt på treet og absolutt over det man forventer til den prisen, setene er gode og beinplassen bra, nå må jeg tilføye at jeg er 197cm høy og jeg er kresen når det gjelder komfort på fly, inskjekk/ servicepersonell på bakken er også upåklagelige, det er aldri noen problemer med å booke om til en tidligere flight hvis du kommer inn før antatt arrival selv om du har low fare billett. Mitt inntrykk er at det aldri er noe problem med Continental, og om det så skulle være løser de det så raskt og smertefritt som mulig. Ikke et vondt ord om COA er det noen som kan å ta vare på kundene sine er det de. Jeg skal faktisk avgårde med de igjen klokka 11:05 i morgen formiddag. Jeg må forøvrig legge til at dere må for all del holde dere unna US Airways. frekke "besserwissere" i kabinbesetningen og null service. så vil du spare noen hundrelapper så pakk niste, smør deg med tolmodighet og for all del vær under 180cm
  9. God Tirsdags morgen! Våkna av reisefeberen gitt.. Det fryder meg at det er meldt 10 grader her i Trondheim i dag for SK347, US789 og US1579 skal sørge for at jeg ikke blir utsatt for så alt for mye av så lave tempraturer de neste 3 ukene :grin: Weather Charlotte North Carolina at the moment: 25.6 °C Clear Humidity: 54% Dew Point: 16 °C Wind: Calm Pressure: 1014.8 hPa (Rising) Heat Index: 26 °C Visibility: 16.1 kilometers
  10. Hva i all verden gjør jeg over der? Jo nå skal jeg fortelle deg, kjæresten min bor der borte. Så det har blitt noen turer over i det siste. Så lenge flighten fra Oslo er on-time skal det gå bra har bare 1 time 35 min i Philadelphia. Hjem blir det kanskje værre. Hvis USair ikke klarer å fly meg hjem som planlagt håper jeg de rydder opp for seg og booker meg et hotellrom.
  11. Hei. Den 21 sept flyr jeg tilbake til Charlotte NC igjen men denne gangen med USairways i stedet for Continental. komforten hos CO er slett ikke ille på deres interkontinentale ruter (innlands er de alle nesten like ille) Siden jeg bare har flydd med US innlands i USA og derfor lurer jeg på om det er noen av dere på dette forumet som har flydd med US sine B757 B767 og A330, åssen er komforten ombord? Ruten min er forøvrig som følger: DEPART 21sep US789 OSL-PHL US1579 PHL-CLT RETURN 6oct US846 CLT-PHL US700 PHL-FRA US5790FRA-OSL OPERATED BY LH
  12. Hei. Hvilken flytype opererer Thomas Cook med på denne ruten? avreise er førstkommende mandag.
  13. Åå dæven! jeg her 25 min på meg fra jeg lander til checkin deadline på ENGM
  14. Hei! Jeg har bestilt meg en tur til Charlotte(KCLT) fra Trondheim(ENVA) reiseruta mi er som følger: ENVA-ENGM-KEWR-KCLT på billetten min står det et "latest check in" tidspunkt i oslo der jeg skifter fra SAS til Continental. Hele turen er bestilt igjennom star alliance . hva er så poenget med latest check in når jeg skjekker inn for hele turen på værnes?
  15. Jeg har blitt kalt "flynerd" mange ganger. jeg tar det ikke så tungt, det hender faktisk at de som driver og "mobber" meg for interessen min har spurt meg masse om fly og luftfart og det ender alltid opp mad at de blir ganske så imponerte. Gutta begynner ofte å spørre når vi sitter på vorspiel, til slutt er alle like intresserte og praten går i fly og luftfart osv. Hele kvelden. Jeg synes det er gøy å høre på at de som mildt sagt plager meg blir like oppslukte som meg når bare praten begynner og gå. Alle gutter har en interesse for ting med masse hestekrefter og som lager mye lyd. Fly passer den beskrivelsen best.
  16. hvis noen kan sy sammen en flightplan som vi kan ta utgangspunkt i så hiver jeg meg på
  17. Jeg håper hvertfall asken har blåst forbi for denne gang. Jeg tenkte jeg skulle fly helikopter til jobb i morgen tidlig..
  18. Hehe. Ble litt FS overdose ja gitt. Man så har jeg gjort det nå da.
  19. SKal se om jeg stikker innom. har kankje fatt litt FS overdose naa etter den siste flighten min paa VATSIM. men er jeg hjemme er det stor sjans for at jeg svinger innom ENVA en tur i kveld.
  20. Mulig mange av dere har gjort dette mange ganger, men naa maa jeg faa skryte litt av meg selv. Landa nettopp paa ENVA etter 11 timer i lufta med min B767-300ER fra KMIA paa VATSIM Uten aa gaa fra cockpiten i mer enn 5 minutter. En milepael for meg :grin:
×
×
  • Opprett ny...