Jump to content

Kai R Sivertsen

Members
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kai R Sivertsen

 • Birthday 10/27/1959
 1. Hei , jeg har nå kjøpt en ny PC (Pacard Bell ixtreme M5140) Prosessor er AMD phenomII x6 1035T Processor 2,60 GHz 8,00 RAM 64 biters operativsystem Problemet er att FDC live cockpit og Mytraffic ikke virker etter installasjon , har fått noen rare feil mld om att 64 bit versjon ikke virker pga. manglende resourse osv. Noen som har samme problem eller vet hva det kan være? En av feilmeldingene sier " file already exist" Og "error 58" Takknemlig for svar... MVH Kai
 2. Roger og kona, lå i senga og så på" vil du bli millionær ?" Plutselig begynner han å stryke henne over låret, under dyna, og spør: - Skal vi ha sex? - Niks, svarer hun kontant. - Er det ditt endelige svar? - Jepp! - Da tror jeg at jeg ringer en venn!...:
 3. http://www.wingsandwheels.no/publish2/start%202011.html Ny oppdatering om programmet ifm treffet...
 4. Dame klager på SAS: "Skal aldri mere reise med SAS! Var i Oslo og fikk satt inn spiral, men på flyreisen var det så mye turbulens, at da jeg kom til Bergen så hadde jeg fått tannregulering!."
 5. En kvinne vekket sin mann, og fortalte hva hun hadde drømt. - Jeg drømte at jeg var på et auksjonshus, hvor de auksjonerte ut peniser. De største ble solgt for ti tusen kroner, mens de minste gikk for en hundrelapp. - Hva var prisen på en pen......is i min størrelse? - Dem var det ingen som bød på! Ektemannen ville ha hevn, så neste natt vekket han sin kone, og fortalte om drømmen sin. - Jeg var i et auksjonshus hvor de auksjonerte ut vaginaer. De aller trangeste ble solgt for ti tusen kroner, mens de mest slarkete gikk for en hundrelapp. - Og hva med de som var av min kvalitet? - Det var inni en slik en de holdt auksjonen!..
 6. En forbipasserende la merke til en gammel dame som satt på trappen utenfor huset sitt. - Jeg kunne ikke unngå legge merke til hvor lykkelig du ser ut, sa han til damen. - Hva er hemmeligheten din for et langt og lykkelig liv? - Jeg røyker 60 sigaretter om dagen, sa hun. - Men før jeg legger meg, røyker jeg en fet rev. Bortsett fra det drikker jeg en hel flaske vodka hver dag og spiser bare junkfood. I helgene stapper jeg i meg piller, og jeg unngår all fysisk aktivitet. - Det er jo bare utrolig i din alder! Hvor gammel er du, egentlig? - Tjuefire!.) .
 7. Et ektepar var på klassegjenforening. De la merke til en full dame, som satt og helte i seg sprit. - Kjenner du henne? spurte kona. - Det er gamlekjæresten min det, svarte han. - Hun begynte å drikke da det ble slutt for 20 år siden. - Himmel, sa kona, går det virkelig an å feire det såååå lenge?.)
 8. Legen var på sykehjemmet for å sjekke de gamles mentale helse. - Hvor mye er fem gange to, spurte han den første gamlingen. - 129, svarte gamlingen. Legen noterte svaret og henvendte seg til den neste oldtimeren. - Hvor mye er fem gange to? - Hønefoss, kom det bestemt. Legen henvendte seg til tredjemann som satt rundt bordet, og spurte nok en gang hvor mye fem ganger to blir. - 10, svarte den gråhårede herren. - Utmerket. Hvordan fant du ut det? - Det var enkelt, sa gamlingen stolt. - Jeg trakk bare 129 fra Hønefoss!....)
 9. En svenske kom inn i en nyåpnet musikkforretning. Som den aller første kunden skulle han få velge to instrumenter gratis. Han sa: - Da vil jeg ha den røde trompeten og det hvite trekkspillet. - Brannslukkingsapparatet kan du få, men radiatoren vil vi gjerne beholde, sa ekspeditøren....)
 10. En svær kroppsbygger kom inn på en bar. Han grep en sitron fra disken og klemte den i en mektig neve til saften rant ut mellom fingrene. Omsider slengte han den sønderklemte sitronen fra seg og proklamerte: - Tusen spenn til den som klarer å klemme ut en eneste dråpe til fra denne sitronen! Flere kraftige karer forsøkte seg, uten å få ut den minste dråpe. Til slutt kom en liten, bebrillet pingle, grep sitronen - og klemte ut ikke bare en dråpe, men nærmere et halvt glass sitronsaft. - Hva i huleste, utbrøt muskelbunten. - Hva slags anabole steroider er det du går på? - Jeg rører ikke slikt, og har knapt nok trent i hele mitt liv, sa puslingen. - jammen ... hva er det egentlig du driver med til daglig da? - Jeg jobber i ligningsvesenet...) .
 11. Da det ikke er så mye innlegg av den humoristiske sorten her på forumet så drar jeg til med en liten en: Mannen, kona, og svigermor var på ferie i Jerusalem.. Svigermor døde, og det ville koste 25.500,- å sende henne hjem.. En begravelse i Jerusalem ville koste 500 kr. Vi sender henne hjem, sier mannen.. "Er det ikke bedre med en billigbegravelse i det hellige land," spurte kona? Da sa mannen: For noen år siden døde en mann her nede som stod opp igjen etter 3 dager, og den sjansen tar jeg ikke... God Påske ;0) Så hvis det er noen som kan bringe tråden videre med mere humor så hadde det vært kult
 12. Hei alle sammen! 24-26 Juni i år arrangeres Wings & wheels treffet i Lunde for 12 gang , var der i fjor for første gang og må bare si att det kan anbefales på det sterkeste. Treffet er ett kombinert Fly , MC og Amcar treff med masse god underholdning fra Fredag til Søndag.legger ved link til hjemmesiden og håper å treffe flightsim.no venner der. http://www.nomeflyklubb.no/article.php?Id=19 http://www.mikro.nlf.no/index.php?option=com_content&view=article&id=353:wings-a-wheels-2011&catid=66:2010&Itemid=204
 13. Hei på dere ! Det fantes/finnes en nettside hvor man bare taster inn reg. nr. til hvilket som helst fly , og derfra kan man følge hele historikken til det aktuelle flyet. Hvem selskap som kjøpte det , eventuelle nye eiere osv.men jeg husker desverre ikke hva den siden het , men det var noe med flight reg ....osv Man ser ihvertfall der når flyet var nytt og hvor mange eiere/selskaper som har benyttett seg av det aktuelle flyet osv. Håper noen har en link til den siden. MVH Kai
 14. Kjempe bra jobbet og ett fint bidrag! MVH Kai
×
×
 • Create New...