Gå til innhold

Martin Adam Martinsen

Members
  • Innholdsteller

    919
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Martin Adam Martinsen

  • Bursdag 02. juni 1980

Martin Adam Martinsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Noen som har pent brukte PPL-A bøker til slags? Martin
  2. Hei Frode. Kunne du komme med mer info angående hva og hvordan osv... Du kan ringe meg. Legger igjen tlf. nr på PM. Jeg holder til i Moss. Hilsen, Martin
  3. PDF er noe herk å scalere opp og ned i bestemt scala. Trikset her er å bruke Autodesk Design Review. Den åpner PDFene direkte og så har du vesentlig mer kontroll på hvordan ting printes.
  4. Siste info. Piloten har foretatt par kontrollerte runder rundt flyplassen for å sjekke forholdene og så har han bestemt for å lande. Flyet kom aldri så lang som til flyplassen. I tillegg meldes det at flyet var for landt i forhold til senter av rullebanen. Til de som spekulerer. Polske regjeringsfly Tu-154M VIP har gjennomgått omfatende oppgradering i et seriøst og velryktet verksted og var i tip topp stand. Oppgraderinen skjedde for ikke så lenge siden.
  5. Ja veldig tidlig å spekulere, men bare forteller hva som meldes i Polsk media. Det også meldes at Hvitrusslands ATC har advart Crew mot dårlig sikt i Smolensk. En ting er sikkert, for Polen er dette en enorm tragedie, ikke bare fordi Presidenten døde, men de viktiste personene i landet. Bare å nevne personer som, sentral bank sjefen, første general i Polsk military osv osv...
  6. Flyet av at typen TU-154M VIP. Det var ikke fly fra Aeroflot. Tykt tåke, flere forsøk på å lande, liten flyplass, ja man tenke seg hva/hvem som feilet, spesielt når det meldes at pilotene skal ha fått forespørsel om å fly til Moskva isteden.
  7. Selger min Agfa Snapscan E50 USB scanner med mulighet for å scanne lysbilder. Gi er seriøs bud
  8. Selger min Club 3D 7900GTX 512MB. Kortet har aldri vært overklokket super kort som har gitt emg mye glede. Kjører FS9 på MAX. Gi et seriøs bud.
  9. Nydelig maskin. Endelig en sikkelig FBW turboprop.
  10. Er det noen som kan PHP/MYSQL/C# på et min middels nivå som har lyst å bli med på å lage spennede VA system? Mye er utviklet ferdig, men koden må ryddes oppi og ferdiutvikles, samt det skal utvikles et C# klient (prinsippet er klar). Jeg ar tilbakelagt mange 1000 liner med kode, og man etterhvert går lei og mister motivasjonen til videre utvikling. Men jeg ser behoved for et sikkelig VA og et sikkelig VA system, med automatisk, pirep, ACARS, full finans sytem og fleksibilitet som man ikke får hos eksisterende systemer. Jeg har holdt på VA system alt for lenge nå, og pga at for mye å gjøre ellers så trenger jeg hjelp. Det blir ikke noe betaling, om man tror det, kun mulighet til å være med et VA eller få kopi av systemet for sitt eget VA. MAO. Entusist angasjemet. Noen som har lyst å bli med, eller kjenner noen som kunne tenke seg en morsom hobby prosjekt?
  11. Desverre. Hadde tenkt selv tankten å bruke den som ekstern HDD, men jeg somler meg aldri til å bygge noe, og så trenger jeg mer plass i skapet og peng. Andre prosjekter som er prioritert.
  12. Et lite ting. Den støyer. Har aldri sumlet meg til å bytte vifte på den...
×
×
  • Opprett ny...