Gå til innhold

Blir'e no liv i aften..?!


Thomas Lorentzen

Anbefalte innlegg

Først, sorry Daniel for at vi masa på deg .. men GND er virkelig ikke nødvendig på en slik kveld, og mer app's rundt om i landet gir mer trafikk. Book GM i morgen eller lørdag da vel.

 

Ellers, takk til alle som fløy i kveld. Var gøy både som APP og TWR, spesielt da vi hadde 5 fly i nærområdet samtidig. Ble litt kort mellom enkelte, men det gikk bra til slutt ""

 

(Kom gjerne tilbake med tilsvarende trafikk på søndag for min utsjekk! "" )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kom igjen da, det er fredag, få opp engm_gnd, engm_twr, engm_app, engm_dep, enos_ctr, entr_ctr, enva_app, enva_dep, enva_twr, enva_gnd.

 

Fra spøk til det virkelige, kommer det noen flere atc opp eller? ""

Ingen verdens ting som heter ENGM_DEP, man har ENGM E APP og W APP. Dessuten har gjerne folk andre ting å gjøre på en fredagskveld enn å fylle Norsk luftrom ""

 

Uansett er det unødvendig med så mye ATC når det bare er 20 fly i Norge, MAX. Selvom du sannsynligvis spøkte ""

 

ENGM APP, ENBR APP, ENZV APP, ENVA APP, ENBO APP, ENCN TWR, ENOS CTR, ENBD CTR, ENBD S CTR og ENZV CTR hadde vært perfekt.

 

Alene som APP kan jeg fint takle den trafikkmengden som ofte fordeles mellom CTR, APP, TWR og GND. Grunnen til at mange samler seg på ENGM er at trafikken på de andre flyplassene i Norge er for lav. Hvorfor flyr ikke pilotene mer til f.eks. Flesland? Er vel over 30 utenlandsruter derfra, i tillegg til masse innenlands. Kommer det fly til BGO kommer det garantert ATC. Etterhvert vil nok ENBR APP, ENGM APP osv være online omtrent hver kveld om trafikken øker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...