Jump to content

Ståle Andre Ustad

Members
 • Content Count

  1,675
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ståle Andre Ustad

 • Birthday 11/15/1991
 1. Og om man ikke har pass, så har jeg forstått det sånn at man kan få laget seg et nødpass på grunnlag av VISA-kortet ?
 2. Har ikke sett den her før, men den gikk på skjermen 150ganger da jeg satt og ventet på sesjon. Anywho, veldig kul film.
 3. Når ble dette forbudt i Norge? Til England så er det nok bare å glemme, siden på reiser til/fra/i England er det ikke lov å ha folk i cockpit.
 4. http://flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=435870#Post435870
 5. Er bare litt nysgjerrig her. Hva skjer om man dykker uten sertifrikat? (Nei jeg har ikke tenkt å prøve, så jeg trenger ikke en moralpreken rundt det) Man dykker jo hele tiden når man bader, og man kan vel gå så dypt man får til uten utstyr. Blir det plutselig ulovlig om man bruker utstyr? Hm. Håper noen svarer. For nå begynte jeg virkelig å lure
 6. Mener du å lagre posten eller filmene Ole Jørgen? Posten: Bokmerke Filmene: WM Recorder http://www.wmrecorder.com/
 7. Ivar.. Du overgår deg selv. Selv om det er en god stund siden sist jeg fløy, så skal jeg få blitt med på den her turen om jeg får tid! Får håpe Burma åpner grensene da.
 8. Heisann. Skulle gjerne hatt meg en gammel stasjonær PC å kjøre server på, for en symbolsk sum. Noen som har noe gjemt bort i et kott eller noe?
 9. Har egentlig ikke så mye formening om det. 1500 eller noe ville vel vært fornuftig for begge parter
 10. Xbox 360 med hardisk og disse spillene: Forza Motorsport 2 Fight night round 3 Oblivion Pro Evolution Soccer 6 Pro Evolution Soccer 2008 Dead Or Alive 4 Selges. Kom med bud.
 11. Det er det at folk sier: "Han hadde kontroll." Som er feil innstilling mener nå jeg. Det er nemlig, SÅ liten forskjell mellom kontroll, og ikke kontroll, når man flyr med så liten klaring.
 12. Ja, den er sinnsykt gøyal. Men. Den har blitt postet i overkant mange ganger nå :crazy:
 13. Hei! Vurderer å selge min Nikon D70s med: Kit objektiv 1gb minnekort Sigma AF 70-300mm F/4-5.6 DG Zoom Macro Sigma EF-500 DG blitz Er det noen som har noen bud? (MERK: Vurderes solgt)
 14. Det virker som du ikke kan gå uforstyrret nei Jonas
 15. Det har seg sånn at på VATSIM er det mange som bruker det callsignet de har i et VA eller noe sånt. Det er jo egentlig helt greit slik og for den del.. Dette er også gøy for oss som sitter ATC "Jøss, CNO*** flyr som en helt i dag "
×
×
 • Create New...