Gå til innhold

Gert Andreas Barring

Members
  • Innholdsteller

    2 059
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Gert Andreas Barring

  • Bursdag 28. okt. 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gert Andreas Barring's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er vel codeshare med BA. Tror de flyr A320-serien til OSL. Ang. Korean, mener du vel B744F som flyr cargo noen ganger i uka.
  2. Hydrogen er oppskrytt til de grader! Joda, det er miljøvenlig ut av flyet/bilen eller hva det skulle være - men hvordan får du hydrogen? Utvinnes fra vann? Greit nok det, men det krever mengder med energi. Energien kunne ha blitt brukt på EL-biler i stedet (for å dra det langt). Hvor kommer energien fra? - mange plasser i Europa får energien sin fra kullkraftverk. Da kan man sette spørsmål til hvor miljøvennlig det egentlig er. Det er ikke alle land som er så heldige som oss, som får ca. 90%+ av elektrisiteten fra vannkraft.
  3. Har faktisk vært snakk om 777 til Norwegian tidligere, men siden du ikke har kilder tar jeg det som "bullshit" inntil videre
  4. Blemme! Er jo helt vanvittig at de ikke går nærmere inn på det :eek: Sammenlign hvilket som helst Airbus-fly, og du vil merke at de er ganske store i forhold til bilen din. Synes ikke dette var ille i det hele tatt. Det som kanskje det går an å pirke på, er at de bruker Airbus - siden andre flyfabrikanter lager "digre fly" også. Alt i alt står jeg på VGs side her - og synes aviser får alt for mye kjeft (de er jo bare vanlige dødlige )
  5. Bra at dei kom seg ned (ikkje at å kome seg ned er det største problemet). Stussar litt på utsegne frå teknikaren, det at det er så få feil på flya. Synast at eg har høyrd fleire gonger at jagarfly står mange timar på bakken i året.
  6. Legg merke til midterste hjulet bakpå, lyset opp etter at lyset har skrudd seg av.
  7. DC9, Tom? http://www.airliners.net/photo/Scandinavian-Airlines--/Boeing-767-383-ER/0428846/M/ Utrolig bra laget
  8. Animasjon er animasjon uansett hvilket spill/simulator det er
  9. Slik som jeg har forstått det får man kjøpt noen modeller i informasjonsskrankene!!
  10. Joda, greit dette. Rammet du kunne du ha spart oss for, ikke bra i mine øyne..
  11. Noen foretrekker Airbus og andre Boeing.. Spørsmålet om MSFS og X-plane er på likt nivå
×
×
  • Opprett ny...