Gå til innhold

Lære å fly Boeing 737 til FS


Ådne Lie

Anbefalte innlegg

Håper seriøst at du tuller. 737-400 i FS er utrolig urealistisk!! Selv en 6 åring kan fly den. Kjøp PMDG 737NG fra www.precisionmanuals.com og finn ut hvordan en ekte NG er å fly!

 

Vell, piloter sier at B737 er lett-flydd.

By the way, jeg begynte å fly fly-simulator på pc før du ble 6 år gammel så jeg tror jeg vet hva jeg prater om ""

tviler jeg desverre på ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men så har vi også de heldige som har fått prøvd seg i en ekte 737sim, og de som har flyerfaring fra før - real eller fs, har jo ingen problemer med å hacke flygingen. Kanskje derfor instruktøren kutter en motor, som de gjorde med en kamerat som var så styggheldig å få fly 737NG-simmen?

 

sikkert ikke meg du sikter til siden vi ikke kjenner hverandre, men jeg her også fløyet 737 simmen til SAS:D Instruktøren kutta også motorene rett etter V1, og det var faktisk forbausende lett å ta av... J**** morsomt ihvrtfall!!

 

HAr forresten hele 737NG og classic manualene (REAL) i hyllen her hjemme "" J*** mye å lese!! (Hver serie er ca 40cm tykk!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja. Jeg har flydd 737 som passasjer i snart 2 tiår, og må jo bare si at default 737 ikke engang kommer opp mot det man erfarer som passasjer. ""

 

Jeg skal bare uttale meg om den maskinen jeg kjenner: PMDG 737. Den er en helt annen verden enn default maskinen, og har de samme specs som den virkelige. Og for de som lurer på manualer, vil jeg påstå at PMDG manualen er skummelt lik virkeligheten. For de som ennå ikke er fornøyde anbefaler jeg Bill Bulfer`s 737NG manualer...skrevet av en RL kaptein fra Texas. Bare kapittelet om Smiths (egentlig startet de med klokker, men endte opp med FMC), er verdt prisen. Er de manualene jeg bruker mest, og skal bestille 747 manualen ganske snart. ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...