Gå til innhold

Vidar Tilrem

Members
  • Innholdsteller

    98
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Vidar Tilrem

  1. Kongejobb! Hvor søker jeg?
  2. Er fullstendig klar over det, men til long-haul flighter brukes nesten utelukkende de spesialtilpassede 747'ene med diverse missile-aviodence systemer og god-knows-what innebygd. Et slags flygende "White House"
  3. George W Bush i en SAS Braathens 737? Yeah right....der i gården brukes det nok egne 747, gjerne flere.
  4. Hehe Det ser ut som det er et hagleskudd som har forårsaket problemene: Brønnøysunds Avis I tillegg er hele Brønnøysund, inkludert Brønnøysundregistrene hvor jeg jobber uten telefonforbindelse. Kan fort vise seg å bli dyrt for vedkommende som har skutt hvis de finner ut hvem som har gjort det.
  5. NOTAM fra ENBN i dag: NEW TODAY TIL 0607111200EST AD CLSD DUE POWER FAILURE Er dette ZULU tid? Betyr dette at flyplassen er estimert til å åpne igjen kl 14.00 lokal tid?
  6. Bare av nyskjerrighet; hvilken lovtekst er det du refererer til her?
  7. ENBN 200550Z 14039G60KT 100V170 CAVOK M05/M09 Q1006
  8. LOL! Makan til latterlig kundebehandling fra Captain Sim! Det er vel ikke kundenes problem at CS har problemer med PayPal? Her fremstiller de altså seg selv som offer, og fører sitt eget problem over på kundene. Blir nesten fristet til å sende dem en kopi av "Marketing for dummies"
  9. Hehe...takk skal du ha Blir mye bleieskift og lite flysimming, men, men
  10. Hei! Jeg så tre store fire-motors fly passere over Brønnøysund med korte mellomromm i tidsrommet 13.00 til 13.30, regner med at ett av disse var det samme som du så. For meg så det også ut som om det kunne være Boeing 747. Er også skrekkelig nyskjerrig på disse flyene, noen som vet?
  11. Hehe...så det er der tegnerne i Donald har fått inspirasjonen sin fra. Ser jo ut som Donald-fly hele bunten
  12. Ja det skulle man tro... Hadde vært morsomt å tatt en tur til Mars i real-time
  13. På en "precision instrument runway" skal det først være 8 streker som markerer "runway threshold" altså endene på rullebanen. Så følger 6 streker som markerer "touchdown zone", og deretter to tykke streker, "fixed distance marking", som indikerer en avstand på 1000 fot fra rwy threshold.
  14. Loggføringer mellom fartøysjef og teknisk personale: Fartøysjef: "Engine nr 2 missing" Mekaniker: "engine found after brief search on right wing" ------------------------------------------- Fartøysjef: "something loose in cockpit" Mekaniker: "something tightned in cockpit" -------------------------------------------- Fartøysjef: "Old bugs on windshield" Mekaniker: "Fresh bugs are on order!"
  15. I 16.30 tiden i går så jeg et AWACS fly som fløy vestover i lav høyde over Trondheim. Vanskelig å se hvilken maskin det var, men det kunne ha vært en Boeing 707. Var i alle fall en 4-motors maskin med radartallerken på ryggen... Noen som vet noe mer?
  16. Takk for gode svar! Er ARC-innflyging en mye utbredt innflygingsprosedyre, eller forekommer det mer sjeldent? Jeg har i hvert fall fått noe å bryne meg på! [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]
  17. Er det noen som kan være så snill å forklare meg hvordan man foretar en Arc innflyging? Hvordan klarer man f.eks å holde en konstant avstand fra en VOR? Svar mottas med takk [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] [ 26-06-2001: Endret av: Vidar Tilrem ]
×
×
  • Opprett ny...