Gå til innhold

Fredrik Berg

Members
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Fredrik Berg

  1. quote: Opprinnelig postet av Truls Petter Elven: WOW Helt enig Stakkars folka inni flyet, tror de merket den landingen MVH, Nå skal det være sagt at dette var Cargo fly, så folkene i flyet begrenser seg jo til vanlig crew besettning. Korean Cargo er forresten det flyselskap i verden med færrest "Go arounds". Er vist noe med ære og sånt. Har du for mange avbrutte landinger blir du sett ned på sies det.
  2. quote: Opprinnelig postet av Thomas Lorentzen: Maycomen er grei om du bor enten 40 meter fra en radiotransmitter heller "på" en flyplass - bor du lenger enn la oss si 2 km fra en flyplass eller sender har du lite nytte av den. (antenne rangen) Sats på Uniden.. - har selv 220XLT og 3000XLT.. kunne ikke vært mer fornøyd! Thomas kommer her med påstander som er helt på jordet. Han er tydligvis totalt uten kunnskap og dekning for det han slenger av seg her. Maycom 108 tar fint inn ENGM apr og til tider Twr og selvølgelig også politifrekvenser flere steder i Oslo området. Hvis du bor i lave og/eller tettbebygde strøk kost på deg en sterkere antenne til et par hundrelapper.
  3. Hei. Er det noen som har frekvensen på ENGM Tower & Ground?
  4. Takk for svar..da drar jeg til Gardermoen og tester ny scanner...
  5. Hummam. Kan du ikke være snill og ramse opp den første maskinen din en gang til? Slik at du kan bli sikker på at alle vet at du har en så fin datamaskin...
  6. I dag har vel Krf vært innom tror jeg. ;-)
  7. Her står det en del info: http://aviation-safety.net/database/1996/960829-0.htm"'>http://aviation-safety.net/database/1996/960829-0.htm" TARGET=_blank>http://aviation-safety.net/database/1996/960829-0.htm
  8. VG Nett) Et SAS-fly på vei fra Oslo til Haugesund måtte torsdag ettermiddag returnere til Oslo på grunn av en høy lyd i cockpit!!!!!!! Hvor ofte må vi diskutere dette? settingene bør være best slik:Engines = [-------!-------] Cockpit = [----------!----] Enviro. = [--------------!] Naviga. = [-----!---------] Lessons = [-----!---------] Og hvis det bråker for mye bare ta tak i "Engines og dra til venstre!!!!! Faen heller, dette kunne alle og en vær her fikset !
  9. Kenneth!!!!!!!!!!! For da slipper vi og tolke en gammal Dagbladet journalist din formulering av uttalelsen. Enkelt og greit.
  10. Hei. Med det nye panelet til Paul Golding følger det med 2 MD 87. Samme fly i forskjellige texturer. Fungerer etter mitt syn helt perfekt, hverfall med det panelet. (har ikke funnet lignende MD maskiner tidligere med like god "air" fil). Flyet kan lastes her. http://www.paul.golding.btinternet.co.uk/"'>http://www.paul.golding.btinternet.co.uk/" TARGET=_blank>http://www.paul.golding.btinternet.co.uk/ Jeg kan også anbefale denne lydfilen "ar732sn1" fra http://www.flightsim.com"'>http://www.flightsim.com" TARGET=_blank>http://www.flightsim.com Da blir følelsen total ;-)
  11. At dere gidder [ 10-06-2001: Endret av: Fredrik Berg ]
  12. Måtte bare sjekke at denne topicen virkelig eksisterte, og at jeg ikke drømte om en episode av teletubbiene.
  13. Vært i tryvannstårne flere ganger.....fy f det er høyt ass.. så hele byen og greier. Åsså var det masse skjermer der og greier. Skikklig kult ass.... Tror jeg har værtder hvertfall 10 ganger, så dette har jeg lang erfaringer med så.
  14. Hei. A380 finnes ikke i virkeligheten enda, og kan derfor ikke simuleres. Dette kan sikkert være en medvirkende årsak :-)
  15. Prøvde de fleste FS2000 flyene i CFS2 i går, og dette gikk som en drøm i forhold til FS2K. Frames på mellom 20-30 hele veien. Det var en stor opplevelse!! Angrep Tarawa øyene med Concorde sammen med 8 Wingmen (også Concorde). Litt av et surrealistisk syn....:-) Får vi denne kvaliteten i FS2002 er jeg fornøyd.
  16. Hei jeg kan anbefalle http://www.airplaneshop.com/"'>http://www.airplaneshop.com/" TARGET=_blank>http://www.airplaneshop.com/ hvis dere skal handle flyvideoer, modeller etc på nettet. Jeg har bestilt fra dem 3 ganger i løpet av det siste halvåret. De er opptrer profesjonelt og er raske med levering. :-) (til Norge) Posten sitter gjerne på varene litt i legste laget. [Endret av Fredrik Berg 14-03-2001.]
  17. quote: Arnfinn Trønes skrev: Hva med å bruke Combat flight simulator??? Ingen problemer med å "låne" fly fra Flight simulator der. Har selv skutt ned Spitfire med B-747. Snakk om å skyte spurv med kanoner!!! [image] http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif '>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Hei, kan du gi meg en kort forklaring på hvordan jeg importerer flyene?
  18. He he, dette er god underholdning. Ta dere en lang spasertur i det deilige vårværet!!
  19. Noen som vet lønnen på dette yrket?
  20. quote: Originally posted by Ståle Ekholt: Hei Disse to flyene ble anskaffet i 1984 for ta trafikktoppene på hovedrutene til Bergen Stavanger og Trondheim pluss charter. Det viste seg at de ble for store og de ble solgt i 1985. Braathens var faktisk en av launch customers for B767 ! Data om disse: LN-SUV og LN-SUW Serienr: 23057 og 23058 Type: B767-205(ER) Motor: JT9D-7R4D Levert: 03/23/84 og 09/28/84 Nåværende eier: TRANS WORLD AIRLINES Nåværende reg.nr.: N650TW og N651TW Bilde: http://www.airpics.com/showimg.php?imgid=3033 "'>http://www.airpics.com/showimg.php?imgid=3033" TARGET=_blank>http://www.airpics.com/showimg.php?imgid=3033 mvh Ståle [Endret av Ståle Ekholt 11-12-2000.] Hei, flyene kunne ikke ha blitt solgt så tidlig som 1985. Jeg sitter her med et bilde av meg selv forran en Braathens 767 i Juli 1986.
  21. Det er jo fortsatt umulig og å få tak i 1:500 1:600 modeller uten og måtte dra utenlands da. Og ingen av webshoppene tilbyr noen form for sikker handel!. Eller vet du om noen måte og få tak i disse modlene i/fra Norge?
  22. Her finner du også mye bra. http://www.airplaneshop.com/"'>http://www.airplaneshop.com/" TARGET=_blank>http://www.airplaneshop.com/
  23. Ehh... For bare og ha sagt det. Ironien over denne filmen er jo at de bruker F-BTSC i flesteparten av bildene. Så i virkeligheten gikk jo ikke dette så bra................................til slutt!
  24. quote: Originally posted by Thomas Lorentzen: Folkens, Jeg har en scanner som er 'CE' merket, det jeg lurer på er om det er trygt å bringe den med gjennom sikkerhetskontrollen på (i dette tilfellet) Gardermoen og Arlanda. Skal muligens på en aldri så liten spotter'tur til Arlanda neste søndag, og hadde vært artig med scanneren ved min side.... tips? Mvh Thomas [image] http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif '>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Hei hvordan er spotte mulighetene på Arlanda? Var en tur på MAN i høst, og det kan annbefales på det sterkeste!
×
×
  • Opprett ny...