Gå til innhold

Tom Ekle

Members
  • Innholdsteller

    81
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tom Ekle's Achievements

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. For et supert scenery! Takk for den gode jobben du har gjort med stripa!
  2. Jeg savner litt muligheten å se en timestamp, når innlegg er skrevet. Vet ikke om det er mulig å få til? Litt praktisk å vite om et svar er skrevet rett etterpå, eller om det er skrevet 3 uker senere f.eks.
  3. Fine shots! God atmosfære i XP11 på kvelden må man si.
  4. Hei! I forhold til valg av simulator, så er det smak og behag. Personlig så foretrekker jeg P3D, men det har noe med at det finnes utallige meget gode Addons. F.eks. PMDG 737, 777 og 747, FsLabs A320 hvis man liker større fly. A2A og flere for mer turboprops og mindre motorfly. Anbefaler deg å sjekke ut twitch.tv og søk på fsx - så kan du se på folk som streamer enten p3d eller x-plane - så kan du se hvilken simulator som virker best for deg!
  5. Herlige shots med god julestemning! Du får prøve deg med returen til Innsbruck med visual approach til rwy 08!
  6. Så bra det løste seg. Hvilken addon brukes for AI trafikk i P3D? Mvh Tom
  7. Bravo! Blir spennende å prøve seg på innflyvningen der ;D
  8. Dette var gode nyheter! Foreslår også at det bør blir lettere å se forumet, uten å måtte logge inn eller registrere seg. Kanskje det kan øke rekrutteringen og lette på tilgjengeligheten. ;D
  9. Airport Inc er ikke så veldig artig. Blir ganske kjedelig i lengden, og når du i tillegg ikke får alt til så... Airport Inc ligger på hylla og blir vel ikke tatt frem med det samme ihvertfall. Kanskje blir nr 2 bedre? Jaja, det er vel bare å vente!!
  10. Dreamfleet er jo bare og anbefale. Wilco's 767-panel er supert det også. Det ligger en hel masse reviews på nettet av forskjellige fly og paneler. DC 9'ern fra Flight One er ikke så verst den heller!
×
×
  • Opprett ny...