Gå til innhold

Christer Havnø

Members
  • Innholdsteller

    397
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Christer Havnø

  • Bursdag 25. mars 1984

Christer Havnø's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Den sto på begge.. men hjalp å sette bare på analog, å sette sensitivitet helt ned.. plages med en ting til. kjører win7 64b og plutselig så finner maskina ut den selv vil alt+tab'e seg til desctop. litt irriterende da jeg ikke får spillet opp igjen på skikkelig vis...
  2. hei. Plages litt med å få en stødig colective me saitek x52. den danser liksom så veldig. har prøvd litt forskjellig instillinger på sensitivitet, men syns liksom ikke det blir noe bedre. noen som har en idee?
  3. http://www.itromso.no/nyheter/article493558.ece
  4. satt å lurte litt hvor trangt det blir mellom dør og siden på ryggpading på de setene der? når døra kommer inn så kan det jo se ut som den stopper å går i retur ganske tett inpå den kanten der?
  5. har vært litt plaga med fsinn. om jeg er idle på coms ei stund så slutter jeg å høre hva som blir sagt. så om noen sender til meg hører jeg ingen ting. controllera må jo tro jeg er steike mye afk elns sia de må pm meg om å respondere Noen ide om hvor jeg skal leite etter hva som er feil? Har ikke testet etter jeg kjørte full oppdatering på div drivere til headset og sånt. må kanskje gjøre det, teste altså, men greit å høre om noen har vært borti noe lignende. hadde nemlig ikke dette problemet med SB i det hele tatt.
  6. myr ja. må være noe som går. glemmer ikke denna saken i -06 Lufttransport fast i myr
  7. http://www.vgtv.no/#!id=43358 må ha vært en fantastisk opplevelse!
  8. haha, ja pina, å småturbulens hele veien så lite avslapping sikkert derfor han slapp meg til så fort. hadde jo spøka med simmen å at æ sku ta alt, men forventa lite. å plutselig høre æ " u have controll". måtte be han drøye han så æ fikk justert setet så æ nådde pedalan
  9. Da er man tilbake etter en flott øvelse. Takker selvfølgelig så masse til Flyklubben. Turen fra evenes gikk med LN-TOS. Fikk fly hele legget fra etter takeoff til vi var ferdi med 5-10 min holding i tromsø og på vei downwind. kjempe arti å få prøve å fly utenom fra kontorstolen Øvelsen gikk kjempe flott. fant figuranter, men måtte avslutte før vi fant de på siste deløvelse i karlsøy kommune pga tidspress. (tårnet på enev stenger kl 21, å de måtte være ferdi med tilbaketransporten til da) Returen gikk med LN-BLU. Satt her i baksetet å kosa meg å tok noen få bilder og en par videosnutter. skal se om jeg får lasta opp når jeg finner den hersens kabelen til mobilen. Alt i alt en flott dag, med flott vær å masse trivelige mennesker Og igjen, tror pina æ må bynne me ppl el.l.
  10. Det blir en øvelse mellom flyklubben og NRH, i tillegg vil 4x4, radio og relæ og Sjøredningskorpset delta. Røde kors skulle også delta, men har falt fra pga mange reele aksjoner. skulle være dag og natt øvelse, men blir noe kortere. Hundeførere i norske redningshunder er jo noe spredt her oppe, så er kjekt å få trena litt i en mere reel setting. Og syns det er flott at flyklubben i tromsø stiller opp. Normalt sett blir jo hundeførere henta med hokus eller må kjøre mange mil til aksjonsområdene.
  11. Hei å hopp. I morgen så er vi en gjeng med hundeførere som skal hentes med småfly på evenes å transporteres til tromsø. Kommer til å bli skøy. får vel se om man får tatt noen bilder, dog blir bare med mobil da jeg ikke blir å gidde å bære på no kamera under selve øvelsen. (nok å bære på) Tro om det er noen fra forumet her som kommer å henter oss? Ser i hvertfall frem til dette både øvelsemessig og at man liker fly
  12. må få takke folket. første gang ifr med bemanning på evigheter (snakker år). en vennlig og proff tone som gjorde alt mindre skummelt tror jeg kom meg avgårde uten at noen rev av seg håret NAX238 takker så meget, blir mere online på denne kroppen.
  13. Ah.. da ble jeg straks litt klokere Takker for hjelpen
×
×
  • Opprett ny...