Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 25. mars 2024 i alle områder

  1. Jeg fikk akkurat en mail fra Microsoft support. Skift språk til Engelsk(Amerikansk) og sett det til hovedspråket. Dermed fikk jeg logget inn på både MS store og Xbox appen. Nå er jeg igjen inne på FS og flyr. Dermed ser det ut til at påska er reddet i år også😀
    3 points
  2. Ja jeg ser nå at jeg ikke har fått med meg det svaret på fredag. Litt rart at hun på MS support heller ikke hadde fått med seg det før helga. Hun sa idag til morgen at de kjente til problemet, men at de ventet på en løsning fra Amerika. Det viktigste er at vi har en vei ut av problemet.
    2 points
  3. Er det Gaia sitt ENCN scenery med min «fix»? I såfall kan jeg nok trimme de trærne litt. Kanskje litt for tett skog ved approach-lysene?
    2 points
  4. Trimme litt tretopper på Tveit
    2 points
  5. blir nok rett under 5000 norske (finnes ikke norsk importør) vet ikke om er bedre enn mfg crosswind. men eid f-16 joysticken til vite at produktene dems ikke er noe tull. https://winwingsim.com/view/goods-details.html?id=546
    1 point
  6. Det stemmer! Fixen din er fin, altså, men du må gjerne trimme litt rundt rullebane-enden der, er litt større spillerom der i virkeligheten (bra scenery fra Gaya, men også en del å ta tak i)
    1 point
  7. Hørte en forholdsvis høy flystøy og slang meg på flightradar. Å joda der var det 3 stratotankere over huggu på meg på tur nordover. Har vært mye militær trafikk over her de siste par åra.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...